25 maart: Internationale Klantendag

25 maart 2016: Internationale Klantendag

Dankjewel dat je onze klant bent!

Op 24 of 25 maart a.s. valt er bij mijn trouwe relaties en klanten een kadootje in de brievenbus. Zomaar, om ze te bedanken. Daarvoor riep ik de Internationale Dag van de Klant in het leven. Omdat ik dankbaar ben dat zij geloven in het werk wat wij doen, als Spiritainers.

Trots
Het is aan hen – aan jou als klant – te danken dat we kunnen doen wat we het liefste doen: het mooiste in de mens zichtbaar en kenbaar maken, door talenten te zien en te benoemen. Of het nu gaat via numerologie, handen lezen, tarot, astrologie of een aurafoto. Zodat de wereld meer bewuste mensen heeft, die zichzelf durven laten zien en trots kunnen zijn op zichzelf.

Liefdewerk
En ik blijf het bijzonder vinden dat wij dit betaald mogen doen. Zoals mijn collega Diana (a.k.a. de Bloemenfee) het zei: “En dit noemen ze werk???” Och, wat zag ik haar afgelopen klus schitteren en blij zijn. Het is en blijft bijzonder dat klanten, gasten maar vooral ook wij zo genieten van wat we doen. Want we doen het met Liefde. En dat is waarschijnlijk ook het verschil dat we maken op een evenement. Waarachtige één op één aandacht is onbetaalbaar.

Collega’s: ook bedankt
Spirtainment is geboren uit een wens om niet meer alleen te hoeven entertainen, als wandelende waarzegster’. Ik ben dan ook erg blij met alle bijzondere mensen en acts waarmee ik mag samenwerken. Mieke (a.k.a. Gina Fortuna) verwoordde het maar mooi:

“Mag ik je complimenteren voor de mooie, lieve mensen die jij om je heen weet te verzamelen. Het was een fijn feest qua omgeving, prettige mensen, maar vooral met fijne collega’s gewerkt. Dank je wel”.

Goedbeschouwd is het elke dag Klantendag. Omdat ik elke dag dankbaar ben dat ik door diezelfde klanten in staat wordt gesteld om te doen wat ik het liefste doe: Geven.

0 reacties

Share This