Bitterballen en Bewustzijn

Onlangs hield ik een kleine poll onder mijn facebookvrienden voor een nieuwe term voor het woord Spiritualiteit. Er kwamen een aantal hele leuke reacties binnen (gevoelsverruiming, hartvergroting, zielsverdieping), maar uiteindelijk vind ik zelf Bewustzijn een hele mooie. En dan met name groei in bewustzijn :-).

Op 25 maart organiseer ik het eerste Bitterballen en Bewustzijn event… schreef er een leuk persbericht over, dat ik graag met je wil delen. En wellicht dat je tijd hebt om een kijkje in je ziel te komen nemen? Wees in ieder geval welkom!

“Spiritualiteit heeft recht op een aantrekkelijker imago”

Op zondagmiddag 25 maart a.s. organiseert Spiritainment in samenwerking met het Alphense grand café Trots een spirituele middag vol inzicht, inspiratie en zelfkennis. Vanaf 14 uur zijn gasten welkom om te genieten van een hapje en drankje en aan te schuiven bij één van de spiritainers voor o.a. mini-consulten tarot, astrologie, handlezen, numerologie of auralezen. Ook is er een stoelmasseur aanwezig.

“Spiritualiteit heeft een slecht imago”
Initiatiefneemster en eigenaar van Spiritainment, Marian van Noort, zelf enthousiast tarotiste: “Ik liep al een tijd rond met het idee om spiritualiteit op een aantrekkelijke en toegankelijke manier onder de aandacht te brengen. Dat doe ik al voor het bedrijfsleven met mijn spiritueel entertainment, maar ik zag dat er voor de mensen die interesse hebben in spiritualiteit, maar een para-beurs niet zien zitten, nog niet zoveel is. Spiritualiteit heeft in mijn ogen een slecht imago gekregen. Er hangt een wolk van vaagheid over en daar doen programma’s als Char en Astro-tv geen goed aan. Dat wil ik graag doorbreken, omdat spiritualiteit in mijn ogen over iets heel anders gaat.”

Zingeving
“Spiritualiteit gaat over zingeving, uitzoeken wie je echt bent, het vinden van inspiratie. Het draait om groei van bewustzijn. Niet voor niets zeg ik altijd: de honger naar zelfkennis is niet te stillen. Want als je weet wie je bent, maak je betere keuzes in het leven. Kun je meer jezelf zijn, authentiek, zoals dat in moderne termen heet. En is de kans op geluk stukken groter.”

Toekomst voorspellen?
“We houden ons nadrukkelijk niet bezig met voorspellingen. Dat laten we over aan mediums en paragnosten die zich daaraan willen wagen. Want ook een medium is maar een mens en kan beelden fout interpreteren. We gaan voorzichtig met mensen om, omdat mensen de neiging hebben om veel op te hangen aan hetgeen we zeggen.”  En dan gekscherend; “We doen niet aan baby’s, bruiloften en begrafenissen.”

Zicht op jezelf
Wat gasten op zondagmiddag wel krijgen is een kijkje in zichzelf. In hun talenten. In wat hen eventueel tegenhoudt om te doen wat ze eigenlijk willen doen. “We willen mensen bewuster maken van zichzelf. Ze laten groeien. Een kwartiertje aan tafel bij de handlezeres of auralezeres geeft veel inzicht zorgt vaak voor verwondering. En mensen worden geraakt. En dat is precies wat ik voor ogen heb: mensen kennis laten maken met zichzelf, zodat ze kunnen zien hoe mooi en talentvol ze zijn.”

Voor meer informatie surft u naar www.spiritueelentertainment.nl of www.restaurant-trots.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This