Durf jij je tenen te laten zien aan de tenenlezer??

Het is zomer! Het seizoen waarbij de dichte stappers in de kast worden gezet en de teenslippers en sandaaltjes tevoorschijn komen. En wat is er nu leuker om je blote tenen eens te laten zien aan onze Tenenlezer Arlette? Aan de hand van jouw tenen vertelt ze je wie je bent.

Tenen lezen is ontwikkeld door Imre Somogyi. Hij ontdekte na 10 jaar studie dat de tenen (net zoals handen) veel vertellen over de mens. De stand en de vorm en de verhouding van de tenen ten op zichte van elkaar, tonen aan hoe er met het gevoel en verstand wordt omgegaan. Sterke en zwakke karaktertrekken kunnen bijvoorbeeld door tenen lezen aangetoond worden. Welke baan past bij je? Ben je een dromer of juist niet?

Spiritainment biedt met de act Tenen lezen verrassend één op één entertainment, maar je kunt er ook een workshop voor volgen. Leuk en interessant voor iedereen. Of je nu nieuwsgierig bent of omdat je beroepsmatig met voeten te maken hebt, als pedicure, podologe, schoonheidsspecialiste of reflexzonetherapeute. Ook voor ouders is het fijn om baby/kinderteentjes te kunnen lezen. Zo weet je of je kind snel kan reageren of eerst even bedenktijd nodig heeft. Houdt je kind van orde of juist van chaos? Is je kind hypergevoelig?

Arlette is erkend Tenen Lezer en vind het een boeiend fenomeen om mensen een bijzondere boodschap te kunnen geven aan de hand van hun voeten. Leuk voor op je evenement!

Heb jij je voeten al eens op je bureau/tafel gelegd?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This