Een tarot reading op afstand. Kan dat wel?

Ondanks dat ik met de tarot werk, vind ik mezelf best een nuchter en geaard mens (jawel!). Ik had dan ook altijd een gezonde dosis scepsis als het over ‘lezen op afstand’ ging. Daarom deed ik er ook niet aan. Maar geïnspireerd door astrologe en collega-spiritainer Natasja Kuipers hield ik mijn eerste #tarot #twitterspreekuur. Niet met knikkende knieën, wel met nieuwsgierigheid wat er zou gebeuren.

Zouden er wel vragen komen? (ik heb inmiddels meer dan 500 volgers, als je @marianvannoort en @spiritainment optelt, daar niet van). En zou het wel werken, als IK een kaart trek voor een ander? Want mijn heilig geloof is dat JIJ de kaart moet trekken voor jou. Maar goed, Natasja had mij ervan overtuigd dat ik ook voor een ander een kaart kan trekken, als ik me maar concentreerde op de naam en de vraag.

Aldus geschiedde. Vraag 1 kwam binnen. Vraag 2 kwam binnen. Een twijfelvraag kwam binnen… En ik, ik trok een kaart per vraag (want 140 tekens voor een antwoord vraagt om bondigheid) en vertrouwde op de uitkomst.

Heel gek, al bij het trekken van de kaarten kreeg ik fysieke reacties en kon ik me de kaart al bijna voorstellen. Heel bijzonder. Ik formuleerde de antwoorden in 2 of 3 tweets. De feedback die ik kreeg was louter positief.

Zo mag ik mijn skepsis laten varen en leren vertrouwen op het grotere geheel, dat ik ook op afstand een mooie, treffende reading mag doen. Ik vind het geweldig.

Het volgende tarot twitterspreekuur staat op dinsdag, van 10 tot 11 uur. Je vindt me onder @spiritainment! Een vraag aan Natasja kun je tijdens hetzelfde uur stellen aan @natasjakuipers.

www.twitter.com/spiritainment

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This