Koffiedik kijken

Een magisch bakkie troost!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Koffiedik kijken

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Koffiedik kijken

Laat uw gasten verrassen door het koffiedik-orakel! Aan de hand van het koffiedik dat achterblijft in het kopje koffie voert het orakel een oeroud nomadengebruik uit, het Koffie Lot Lezen. Het koffiekopje vertelt uw gasten wie zij zijn, wat hen nu bezig houdt en wat er leeft in hart, huis, familie en werk. Topentertainment met een Oosters tintje, zowel in groepen als individueel!

Samenvatting

  • 1 op 1 entertainment
  • Groepsentertainment (maximaal 8 personen aan tafel)
  • rood theaterdecor
  • 3 x 3 meter
  • 2 stroompunten 220 Volt nodig
  • tafel met 2 stoelen nodig

Koffiedik lezen – Een magisch bakje troost!

Laat uw gasten magisch verrassen door Pjotr, het koffiedik-orakel. Hij voert een oeroud nomadengebruik uit, Kahve Falı Bakmak, dat letterlijk ‘koffie lot lezen’ betekent. Hij serveert koffie in de autentieke, Turkse stijl. De koffie is zeer zacht van smaak en licht gezoet en het is daarom ook lekker voor degenen die geen Hollandse koffie lusten. Pjotr legt uit hoe gasten hun kopje kunnen voorbereiden zodat hij het kan ‘lezen’. Pjotr heeft per kopje ongeveer 10 minuten nodig.

Over koffiedik-orakel Pjotr

Tijdens een reading stemt hij zich af op persoon en vertelt hij het verhaal dat verteld wil worden. Dit kan zijn de essentie van een persoon, wat hen nu bezig houdt, en geeft inzicht in de onbewuste rode draad in wat er leeft in het hart, huis, familie of werk. Het kan ook uitzicht bieden in moeilijke situaties en hoe deze te doorstaan, en het waarom erachter.

Pjotr is een intuïtieve reader die het vak van koffiedik lezen van een oude wijze vrouw in Turkije leerde. Met jaren van levenswijsheid en vele koffiekopjes zijn de readings meer counselings geworden en de essentie blijft voor ieder persoonlijk.

Pjotr voorspelt geen lotto-uitslagen, begrafenissen, trouwerijen, partners, liefdes of zwangerschappen. Hij biedt het verhaal dat verteld wil worden zodat uw gasten de raad, troost of inspiratie in zichzelf kunnen vinden.

Onlangs mochten we voor Solidarid hun actie voor ‘Goede Koffie’ ondersteunen met koffiedik readings vanuit het Theater van de Waarheid. Het werd een drukke dag, voor een goed doel.

“Dit gaf een wel heel andere kijk op ons dagthema”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.