Als alles stil valt… is er tijd voor reflectie

Ik realiseer me dat we in een bijzondere situatie zijn beland. Meer dan ooit worden we gedwongen naar binnen te gaan. Letterlijk en figuurlijk. En dat is een domein waar wij ons als spiritueel entertainers wel thuis voelen, met aandacht voor de binnenwereld. Om steeds weer terug te gaan naar wat echt belangrijk is.

De stilte overheerst

Ook onze branche – de evenementen – is geraakt door de nationale en mondiale crisis. De markt is hortend en stotend tot stilstand gekomen. Wat me vooral opvalt is de acceptatie – bij mezelf en bij velen om me heen. Natuurlijk ben ik ook inkomen kwijt. Maar bij mij overheerst de rust. De stilte. En het vermogen met deze situatie te zijn, in het vertrouwen dat dit precies is wat er nodig is, voor Nederland en mezelf. En niet te vergeten de broodnodige break die onze planeet nu krijgt. Stilstand om nieuwe dingen te laten ontstaan.

Ongemak
We worden gedwongen de tijd te nemen voor dingen. Eens wat verder te kijken dan onze normale agenda ons dwingt te kijken. Tijd te maken voor onze geliefden. Om te lummelen, naar ‘binnen’ te gaan maar ook om projecten aan te pakken die al lang lagen te wachten. En ja, dan kunnen we ook tegen ongemak aanlopen. Verveling ligt op de loer. Onzekerheid en angst. Angst is de tegenhanger van Liefde. Ik oefen elke dag om in de liefde te blijven. In vertrouwen.

Dolce far niente?
Mijn basisovertuiging ‘er wordt voor mij gezorgd’ en de missietekst voor 2020 – ‘Laat uw wil geschieden’– ondersteunen mij. Om diep van binnen te voelen dat alles goed komt (en is!) en volledig mijn aandacht te richten op mijn familie en het ‘dolce far niente’ – het zoete nietsdoen. Mijn bezige mind wil hier niet altijd in mee. Ik ervaar hier een grote uitdaging. Ernaar te kijken, zonder er iets mee te doen. Hogeschoolwerk, wat mij betreft.

Inzicht nodig? Meld je aan voor een tarot reading!
Zo zat deze nieuwsbrief ook al een tijd in de pijplijn en vond ik deze ochtend pas ruimte en inspiratie om te schrijven. Om je te laten weten dat ik ruimte in mijn agenda heb en ervaar om op een andere manier inzichten te verschaffen met mijn tarotkaarten en helder weten. Niet op jouw evenement, maar persoonlijk, face to face, om jou te spiegelen op een actueel thema dat bij jou speelt.Ik hoor of lees graag van je.

Voor nu, stay healthy, stay happy… en heb vertrouwen.

Liefs,

Marian

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This