Great Gatsby Entertainment

Waarzegsters in Great Gatsby stijl

Op zoek naar Great Gatsby Entertainment? voor uw Great Gatsby party? Voeg dan een vleug mysterie toe door het inhuren van onze waarzegsters die rechtstreeks uit de roaring twenties lijken te komen.

Great Gatsby Entertainment

Een stijlvolle act die de tongen losmaakt!

scroll verder

Waarzegster Great Gatsby stijl

Waarzegsters in Great Gatsby Stijl

Onze waarzegsters in Great Gatsby stijl brengen de magie van de jaren 20 tot leven op uw feest. Met hun extravagante kledingstijl, gepassioneerde voorspellingen en betoverende aura zullen ze uw gasten verbazen en intrigeren.

Great Gatsby party entertainment

Samenvatting

  • 1 of meerdere waarzegsters, afhankelijk van uw wensen

  • prachtig gekleed in glitter, glamour en vintage stijl

  • mini-readings aan de hand van tarotkaarten

  • wij bieden maatwerk dat aansluit op uw Roaring Twenties thema

  • succes gegarandeerd met de professionals van Spiritainment

Vijf redenen om onze waarzegsters in Great Gatsby stijl in te huren:

Betoverende verschijning

Onze waarzegsters ‘ownen’ de Great Gatsby stijl met hun charmante flapperjurken waarbij de kleuren zwart, rood, wit, goud en zilver de boventoon voeren. Rijkelijk aangevuld met accessoires, zoals weelderige parelkettingen, sjaaltjes, hoedjes en natuurlijk een hoofdband met sierlijke veer, straalt de outfit pure glamour uit.

Sfeer en harmonie

De jaren 20 waren een tijdperk van opwinding, verborgen intriges en mysterie. Onze waarzegsters voegen het vleugje mysterie toe dat uw jaren 20 feest tot een onvergetelijke ervaring maakt. Zij dompelen uw gasten onder in de betoverende atmosfeer van de Great Gatsby en nemen hen mee in de bijzondere wereld van spiritisme en occultisme.

Interactief Great Gatsby entertainment

Onze waarzegsters zijn meer dan een wandelend visitekaartje, ze bieden uw gasten ook interactief entertainment. Van het lezen van tarotkaarten tot het onthullen van verborgen boodschappen: ze zorgen voor een unieke ervaring, die uw gasten zich lang zullen herinneren.

Persoonlijke touch

Elke waarzegster heeft haar eigen unieke stijl en benadering van het vak. Of u nu op zoek bent naar een tarotkaartlezer of een helderziend medium, wij hebben de perfecte match voor uw jaren 20 feest. We passen zelfs de outfits en decoraties aan om naadloos aan te sluiten bij uw Roaring Twenties thema.

Aanstichters van gesprek

De waarzegsters bieden allerlei nieuwe gespreksstof aan uw gasten. Van het bespreken van hun toekomstige liefdesleven tot het verkennen van carrièremogelijkheden, de voorspellingen van de waarzegsters blijven de hele avond onderwerp van gesprek!

Informeer naar de mogelijkheden!

Great Gatsby entertainment waarzegster
Great Gatsby entertainment waarzegster
Great Gatsby entertainment waarzegster
Great Gatsby party

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.