Ik neem de rest van het jaar vakantie…

Dat drastische besluit nam ik vorige week, na een inspirerende sessie met Laura Peeters van Twogetthere, die ik cadeau kreeg als dank voor mijn sponsorbijdrage van hun Maatjesfeest. Moraal van het verhaal: meer genieten, rust nemen, successen vieren. Mijn besluit: ik neem de rest van het jaar vakantie!

Spreekwoordelijk dan, want met een groeiend bedrijf is het niet handig om ertussenuit te knijpen. Waar het me om gaat is om moeiteloos te leven, niet meer zo hard te rennen (wat ik blijkbaar standaard doe). Het lijkt wel of er altijd een versnellingsmotor meedraait, die nooit uitgaat. Tenzij ik me bewust mag ontspannen, dat kan ik dus weer wel, gelukkig, dat is mijn redding ūüôā

Omdat ik zo hard heb gerend vloog ik voorbij aan het succes wat ik heb en nam ik te weinig tijd om te genieten van bijvoorbeeld mijn zoontje. Die gaat in november naar school, bedacht ik me en ik wilde nog zoveel reizen met hem! En moeiteloos moeder zijn? Ik was voor al ‚Äėmoe‚Äô. En dan gaat genieten niet zo makkelijk.

Ik nam intern een besluit; het is over met het rennen, met het duwen, met het harde werken. Ik besloot het op de vrouwelijke wijze te gaan doen: rustig gaan zitten, genieten en ONTVANGEN. En dat ging gelijk goed, wonderwel. Minstens 8 aanvragen binnen, een weekje Oerol aangeboden gekregen… volgens mij gaat dat heel erg makkelijk wennen, dat achterover leunen. Natuurlijk zal ik elke (nieuwe) klant of aanvraag met snelheid en klantgerichtheid benaderen, maar het hoeft niet meer vanuit MOETEN.

Lieve klant, wees gerust, onze service zal er alleen maar op vooruit gaan ūüôā

Deze dame laat zich de komende tijd pamperen door haar hangmat, de masseur, de rust en vele leuke uitstapjes, waar GENIETEN voorop staat. Ook van mijn werk, wat mij ontzettend veel dankbaarheid en vervulling oplevert. Ik hou je op de hoogte van de vorderingen!

Loop jij ook zo hard?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This