Online Waarzegster
Waarzeggen op veilige afstand!

Meer afstand maar toch samen de magie van tarot ervaren?
Boek de online waarzegster!

Online waarzegster

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Online waarzegster 

Als online Waarzegster met haar tarotkaarten is Lady of Hope een graag geziene artieste op feesten en events. Ook in deze bijzondere tijden waar samen zijn en samen genieten niet zo vanzelfsprekend is. Ook online maakt de waarzegster indruk door haar rake observaties en heldere readings aan de hand van de tarotkaarten. Ze verrast gasten met een compliment en laat hen schitteren; door hen te bevestigen op hun talenten, een heldere, positieve spiegel voor te houden en ze te laten zien hoe bijzonder ze zijn. Waarin ze excelleren en hoe ze het verschil kunnen maken. In een half uur kunnen 6 personen een korte persoonlijke reading ontvangen.

Samenvatting

  • online act via Zoom
  • uitstekend geschikt voor de alternatieve vrijmibo of vriendinnenavond
  • voor 1 op 1 en/of groepsentertainment, de waarzegster laat de gasten 1 of meerdere kaarten, succes gegarandeerd!
  • benodigd: online verbinding via Zoom

 Online Waarzegster – samen op afstand genieten!

Met haar tarotkaarten is de Lady of Hope als ‘wandelende waarzegster’ een graag geziene artieste op feesten en events. In deze bijzondere tijden gaat ze met haar ‘tijd’ mee en biedt online readings aan, die net zo krachtig zijn als live 1 op 1 readings.

Na een online reading zijn gasten zijn zichtbaar ontroerd, geraakt en fleuren op. Zelfs de grootste cynicus kan niet op tegen haar glimlach. Lady of Hope geeft hoop en inzicht in levensvragen, met de nodige humor en zelfspot. Ze is een meesteres in het lezen van kaarten en mensen. Haar terrein is de intuïtie en de vrouwelijke oerkracht. U zult versteld staan van haar boodschap. Beangstigend en zweverig? Welnee! Spannend en intrigerend? Jazeker! Elke tarotlegging is uniek en duurt, afhankelijk van de drukte en omvang van uw evenement, 1 tot 10 minuten. Spiritueel entertainment op zeldzaam hoog niveau, zonder te zweven!

Over de Lady of Hope

Lady of Hope Mariyanna is sinds 2003 actief als tarotist. In haar praktijk als coach gebruikt zij de tarotkaarten als instrument tot zelfkennis. Sinds 2005 verzorgt zij tarotconsulten op festivals, bedrijfsfeesten en evenementen. Tevens is zij initiatiefneemster van Spiritainment.

“Marian was de kers op de taart van ons digitale team event. Met haar Tarot Kaarten focust ze zich enkel op de positieve karakteristieken van een individu. En om op zo’n positieve manier omschreven te worden is zelfs voor de de grootste spirituele critici onder ons leuk om mee te maken! Het bracht ons team, ondanks de afstand, dichter bij elkaar. Bedankt!”