Spiritainment op de Management Support Beurs – spannend…

Knikkende kniën, een hoop te regelen, maar donderdag en vrijdag gaat het dan toch echt gebeuren… Spiritainment beleeft haar ‘coming out’ tijdens de beurs Management Support, waar zo’n 7.500 voornamelijk dames bijeenkomen om zich op hoogte te laten stellen van de nieuwste producten op het gebied van locaties, entertainment en stationary voor op kantoor.

Op het laatste moment kreeg ik een aanbod waar ik geen ‘nee’  tegen kon zeggen, en moest snel op zoek naar goede invulling van de stand… niet ingewikkeld natuurlijk, want wat is er nu leuker aan entertainment, dat je zelf mag ervaren, in plaats van erover te lezen in een folder? Mijn lieve collega’s komen me belangeloos steunen met handlezen, tarotkaarten lezen, tenen lezen en numerologie.. ik ben zo blij dat zij net zo enthousiast zijn als ik… We gaan er een feestje van maken :-).

Toch leverde het me een hoop gestress op, die ik niet meer zo gewend was, als part-time ondernemer, part-time moeder. Folders laten ontwerpen (dank Kees!), drukkers gevonden die absurd snel kunnen leveren (SlimDruk) en een batterij vrijwillige collega’s die belangeloos komen. Ik voel me blij en vooral Dankbaar! Ga ik jou ook zien in Hal 8, van de Jaarbeurs, op 4 en 5 november a.s.?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This