“Ben ik dat?” – Live tarot readings

Herken je dat? Dat je doodsbenauwd bent om jezelf op film te zien?
Nou, dan ben je niet de enige. Ik had onlangs mijn vuurdoop…

Een maand of twee geleden reisde ik af naar Haarlem om onder toeziend oog van een camera, Jan Smit en Francois Boulangé (jawel, die van tv) van Zelfzijn.nl een aantal live tarot readings te doen. Ik voelde me erg gevleid dat ik werd gevraagd, maar was tegelijkertijd ook doodsbenauwd, want op tape vastgelegd worden (en terug te kunnen kijken) is voor deze soms-iets-te-zelfbewuste vrouw wel een hele grote stap. Ik kan zo oordelend en streng zijn voor mezelf, dat ik de beelden al bij voorbaat niet zou willen zien. Maar daar schijnt de gemiddelde soap-ster ook last van te hebben, dus ik bevind me in goed gezelschap.

En.. cut!
Grappig genoeg liepen de readings heel prettig en gemakkelijk en verbaasde ik mezelf over de rust die ik over me had. Jan verzekerde me dat het er ‘echt heel goed op stond’. Ja, ja… dacht ik nog.

Totdat ik mezelf een half uur geleden terug zag. En dacht: wow, dat/die staat er mooi op! Wat heerlijk om niet te schrikken. Naar mezelf te kijken en tevreden kunnen zijn. Dat had deze (eens zo vreselijk onzekere) dame nooit verwacht. Wat een cadeau!

Gratis meekijken?
Op de site van Zelfzijn.nl kun je een voorproefje zien van de readings die ik heb gedaan, met 1, 3, 5 en 10 kaarten, door deze link te volgen: Voor een paar centen kun je alle readings uitgebreid zien. Ben benieuwd of jij net zo enthousiast bent als ik!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This