De Bloemenfee

Zegt het met bloemen

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

De bloemenfee

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

De Bloemenfee – Bloemen Reading

Rozen, lelies, anjers, gladiolen, narcissen, tulpen, violen… bloemen zijn kleurrijk, net als de mens. Via de bloem leest de bloemenvrouw de energie van uw gasten en weet zij hen te raken op een lichte en vrolijke toon. Het is haar missie om uw gasten iets waardevols mee te geven. Ze is een opvallende verschijning op uw evenement, met haar vrolijke outfit en bijpassende bloemenmand.

Samenvatting

  • de bloemenvrouw beweegt zich vrij onder uw gasten
  • bloemen worden op verzoek voorzien van uw bedrijfsboodschap.
  • Spiritainment verzorgt  tegen meerprijs de bloemen
  • 1 op 1 entertainment

Bloemenreading – Zeg het met bloemen!

Kies de bloem die je mooi vindt en bloemenvrouw Elayne vertelt je wie je bent! Ze is een opvallende verschijning op uw evenement, met haar prachtige outfit en dito bloemen. Met gemak begeeft ze zich onder uw gasten en laat zij hen op gevoel een bloem uitkiezen. Via de bloem maakt ze contact met uw gasten en vertelt hen, zonder voorkennis, hoe ze in elkaar zitten, waar ze tegenop lopen, wat hun uitdagingen zijn, maar vooral.. waar ze goed in zijn!

Rozen, lelies, anjers, gladiolen, narcissen, tulpen, violen… bloemen zijn kleurrijk, net als de mens. Via de bloem leest Elayne de energie van uw gasten en weet zij hen te raken op een lichte en vrolijke toon. Het is haar missie om uw gasten iets waardevols mee te geven.

Over bloemenvrouw Elayne

Elayne is in het dagelijks leven professioneel musicus en medium. Het is haar passie om met bewustwording, klank en kleur te werken, waarmee zij recht tot de kern van een persoon of bedrijf komt. Zij treft de essentie en wordt er heel blij van als ze anderen kan helpen meer te stralen, bij hun kern te komen. Tijdens de consulten die ze in het dagelijks leven geeft komt ze met verrassende feiten, voorvallen en details die ze onmogelijk van te voren heeft kunnen weten…

De verrassing en verbazing van uw gasten, samen met een positieve boodschap of humorvolle opmerking, en de opvallende verschijning van Elayne maken uw feest, receptie of teamdag samen met de kleurige bloemen tot een extra entertainment.

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.