Workshops van Spiritainment

Het overzicht van onze workshops

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!
scroll verder

Workshop Handlezen

Een workshop handlezen brengt veel duidelijkheid! De workshop wordt luchtig gebracht en brengt heldere resultaten. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht wat het betekent om grote of kleine handen te hebben?

Workshop Numerologie

In een workshop numerologie krijgen getallen een geheel andere betekenis. Workshopleider Marjolyn laat uw gasten aan de slag gaan met hun persoonlijke getallen. Zij vertelt uw gasten aan de hand van hun geboortedatum over hun talenten en belangrijke eigenschappen.

Workshop Vision Board maken

De workshop Vision Board maken is een gezellige en zeer effectieve workshop om je te focussen op je doelen! Een Vision Board is een middel om je wensen te visualiseren. Het bord activeert je onbewuste om je wensen te realiseren.

Workshop Tarot – tarotspel

Iedereen kan waarzeggen! Wilt u collega’s echt dichter bij elkaar brengen? Vriendinnen een bijzondere middag geven? In een workshop met de tarotkaarten laat tarotiste Mariyanna zien dat iedereen kan waarzeggen en brengt zij mensen dichter tot elkaar.

Workshop gezichten lezen

Een workshop Gezichten lezen is verrassend en spraakmakend! In deze workshop krijgen deelnemers inzicht in zichzelf en anderen, waardoor er interactie en herkenning ontstaat. Zo vertelt de mond over verlangens en behoeftes en geven ogen een inkijk in de ziel. 

Workshop Tarot voor Teams

Zoek je met je team naar verdieping, maar mag het niet te zweverig worden? De workshop Tarot voor Teams gaat op zoek naar de kern, van een business case of van jou als persoon. Leer je collega’s op een andere manier kennen en kijk eens met andere ogen naar je team.

Workshop Damestas lezen

De magie van de damestas! Alle belangrijke levensvragen worden in een tas beantwoord, ongebruikte kwaliteiten kunnen ontdekt worden en dringende adviezen voor verbetering van de levenskwaliteit schuilen in de damestas. Door ‘m om te kieperen.

Workshop Dreamcatcher maken

De workshop Dreamcatcher Maken doet het goed tijdens teambuilding dagen, familie events en workshop dagen.Mooie verhalen en rituelen verdienen het om doorgegeven te worden. Zo ook het verhaal van de Dreamcatcher (dromenvanger).

Workshop Koffiedik kijken

Een kopje koffie met vrienden/collega’s was nog nooit zo spannend! Laat uw vrienden/vriendinnen/teamgenoten aangenaam verrassen door het koffiedik-orakel. Hij voert een oeroud nomadengebruik uit, Kahve Falı Bakmak, dat letterlijk ‘koffie lot lezen’ betekent.

Workshop tenen lezen

Een spraakmakende workshop, op blote voeten! Moet jij op je tenen lopen in het leven? Heb jij lange tenen? Of sta je vaak op andermans tenen? De voeten vertellen het! In de spraakmakende workshop gaan de schoenen natuurlijk uit.

​Koffiedik kijken – vergaderthema

Koffiedik kijken als eigentijds orakel. Wat is dan leuker om het dagthema eens van een geheel andere kant te bekijken door het lezen van het koffiedik op het thema? Of om …

Damestasjes lezen als welkome vergaderbreak

Vergadertasjeslezen “Is punt twee aangenomen? Ja? Dan gaan we nu over op het lezen van de tas van de voorzitster.”

Magische Manifestatie Cirkel

Magische Manifestatie Cirkel

Een jaarprogramma voor ondernemende vrouwen die werk willen maken van hun dromen en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken 🙂

Online Tarot Kaart

Trek een kaart online, hier nog wat meer informatie.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.