Entertainment van Spiritainment
Het overzicht van onze acts

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!
scroll verder

Koffiedik kijken

Laat uw gasten verrassen door het koffiedik-orakel. Aan de hand van het koffiedik dat achterblijft in het kopje koffie vertelt uw gasten wie zij zijn.

Online waarzegster

De ervaring van een waarzegster, maar dan online! Corona-proof! Samen online, met je collega’s of vriendinnen, genieten van 1 op 1-entertainment.

Theater van de Waarheid

Uw festival, bedrijfsfeest of beursdeelname wordt pas echt bijzonder met dit rijdende Theater van de Waarheid – readings in een top vintage caravan!

Wandelende waarzegster

Met haar tarotkaarten is de Lady of Hope als ‘wandelende waarzegster’ een graag geziene artieste op feesten en events. Ze deelt kleine cadeautjes uit met mini-readings.

Visitekaartjes lezen

Mag ik je kaartje? Verbluffend en onthullend. Visitekaartjes uitwisselen was nog nooit zo spannend! Nietsvermoedend geven uw gasten hun kaartje af aan de spiritainer. 

Aurafotografie

Altijd al eens willen zien hoe je aura (energieveld) eruit ziet? Dan is dit je kans! Laat van uw gasten een aurafoto maken en zij zien niet alleen zichzelf op de foto…

1001 nacht entertainment: tarot en meer

De handlezeres betovert uw gasten met haar kennis… de koffiediklezer verbaast met een kijkje in de toekomst, de geur van koffie en wierook komt je tegemoet.

Lady Flattery – deelt complimenten uit

Lady Flattery deelt complimenten uit Lady Flattery deelt kleine cadeautjes uit in de vorm van welgemeende complimenten voor uw gasten.

De Bloemenfee – zegt het met bloemen

Kies de bloem die je mooi vindt en de bloemenvrouw verteld je wie je bent! “Zeg het met bloemen” wordt zo wel heel erg letterlijk!

Henna Art

Om het feest compleet te maken laten uw gasten een echte henna tattoo zetten die hen nog weken herinnert aan een betoverend evenement!

Golden Girls Complimentendames

De Golden Girls – de complimenten dames – verassen uw gasten met welgemeend complimenten, die zorgen voor een lach, ontroering of gepaste trots.

De Valentina’s

De Valentina’s – entertainment voor Valentijnsdag. Nieuwsgierig naar de kwaliteit van je liefdes- of werkrelatie? Vragen over de liefde?

Oracle in Red

Het Wandelend Orakel – het Oracle in Red – verrast uw gasten op een speelse manier. Ze nodig hen uit een voorwerp uit haar prachtig rode kostuum te halen.

Fortune Fairies

De Fortune Fairies betoveren uw gasten! Een bijzonder stijlvolle waarzegster act! Spiritueel entertainment op uitzonderlijk hoog niveau. Stijlvol, warm, hartelijk.

Numerologie

Wist je dat je geboortedatum je alles vertelt over jezelf? Dat er zoiets bestaat als een persoonlijk getal, waarin talenten en eigenschappen verborgen liggen?…

Handlezen

Handen vertellen alles! Talenten en kwaliteiten worden zichtbaar, net als valkuilen, hoe het leven, de liefde en relaties zich ontwikkelen en welk type werk past.

Damestasjes lezen

Een kleine tas, een grote tas, slechts een paar spullen in uw tas of juist een tas die uitpuilt? Het vertelt uw gasten meer dan zij kunnen vermoeden.