Complimenten Dames
Golden Girls delen complimenten uit!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Complimenten dames

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Complimenten Dames

De Golden Girls – bijzondere Complimenten Dames – verassen uw gasten met welgemeend complimenten, die zorgen voor een lach, ontroering of gepaste trots. Een compliment raakt de kern van de gast en laat hen stralen. Het compliment gaat mee in een gouden envelop als een ware schat. Om thuis weer herinnerd te worden aan de mooie woorden op het kaartje, waar ook uw bedrijfs-boodschap op staat.

Samenvatting

  • De dames lopen rond op uw feest of evenement
  • Act is inclusief gouden enveloppen en exclusief bedrukking complimentenkaart
  • Een aanwinst op elk evenement!

The Golden Girls delen complimentjes uit!

De Golden Girls verassen uw gasten met een welgemeend compliment, die zorgt voor een lach, ontroering of gepaste trots. Een compliment raakt de kern van de gast en laat hen stralen. Het compliment gaat mee in een gouden envelop als een ware schat. Om thuis weer herinnerd te worden aan de mooie woorden op het kaartje, waar ook uw bedrijfsboodschap op staat.

Warm gevoel

Zo slaat u twee vliegen in 1 klap: uw gasten koppelen een warm gevoel aan uw evenement. Zodat uw boodschap langer blijft hangen. De warme, persoonlijke aandacht van de dames doet ieder mens goed!

Mobiele act

Ze verplaatsten zich met gemak onder uw gasten. Schuiven aan of mengen zich tussen een groep gasten. Gesprekken naderhand nemen een geheel andere wending. Gasten zijn zichtbaar ontroerd, geraakt en fleuren op. Zelfs de grootste cynicus kan niet op tegen hun enthousiasme. The Golden Girls werken met de nodige humor. Ze zijn meesteressen in het lezen van mensen en hun talenten. Hun terrein is de intuïtie en de vrouwelijke oerkracht. Gasten staan versteld van het persoonlijke compliment dat mee naar huis gaat in een mooie gouden envelop. En, elk compliment is uniek en welgemeend!

En, elk compliment is uniek en welgemeend!