Damestasjes lezen

Annie, laat jij je tassie ff zien?

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Damestasjes lezen

Verrast, verwondert, verblijdt!

scroll verder

Damestasjes lezen

Wat is dat toch met vrouwen en hun tas. Of moeten we het hebben over tassen? Want een vrouw past haar tas aan bij haar stemming en stijl. Tijdens uw evenement bewondert de handtaslezeres niet alleen de fantastische uitvoeringen de handtas, maar geeft zij op basis van de inhoud een helder beeld over de eigenares. Met respect en humor geeft zij nieuwe inzichten. Bijzonder entertainment!

“Tussen alle onderwerpen in steeds een tasje lezen werkte echt fanTAStisch.”

Samenvatting

  • 1 op 1 entertainment, uitstekend geschikt voor wellness/lounge concepten
  • Groepsentertainment (maximaal 75 personen)
  • rood of zilver theaterdecor
  • 3 x 3 meter
  • 1 stroompunt 220 Volt

“Yoke heeft gisterenavond onze tasjes gelezen tijdens de leden vergadering van Vrouw en Busyness in De Balzaal van de kazerne. Dat maakte de avond meer dan de moeite waard. Heel leuk om te ervaren wat er te lezen valt uit de vorm en inhoud van iemands tas!”

Damestas lezen – Annie, mag ik je tassie ff zien?

Wat is dat toch met vrouwen en hun tas. Of moeten we het hebben over tassen? En vergeet niet; een tas is niet zomaar een tas. Een clutch, een schoudertas, een damestas. De tas komt in vele hoedanigheden.

Daarnaast toont een handtas identiteit. Daarom hebben veel vrouwen er meer dan één. Tassen zijn zeker niet tijdloos. Het is een modeartikel dat ook nog eens bij de kleding en bij voorkeur de schoenen moet passen. Daarnaast brengen nieuwe tijden ook nieuwe spullen. Zo hebben de huidige handtassen handige vakjes voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon.

Wikipedia vermeldt dat een handtas veelal relatief klein is, maar vaak toch groot genoeg om er veel kleine spullen in te vervoeren. Wat ‘vervoert’ een gemiddelde vrouw eigenlijk in haar handtas? En wat zegt deze inhoud over de eigenaar? Wel eens bij stilgestaan? Nieuwsgierig?

Tijdens uw evenement is onze handtaslezeres er dan ook niet om alle fantastische uitvoeringen van handtassen te bewonderen maar om op basis van de inhoud een helder beeld te scheppen over de eigenares. Met respect en humor geeft zij nieuwe inzichten.

Handtaslezeres Yoke

Yoke heeft vijfentwintig jaar journalistieke ervaring. Ze stelt graag vragen: aan lezers van haar journalistieke werk, aan cursisten en deelnemers aan workshops of lezingen over damestasjeslezen, magisch huishouden, moderne hekserij of alledaagse spiritualiteit. Een goede vraag brengt volgens Yoke in het bewustzijn meer teweeg dan een uitstekend antwoord. Teksten, training & magie zijn voor haar drie poten van dezelfde ketel. Wat daarin borrelt en bruist is altijd lekkerder als het gedeeld kan worden. En wat eruit komt… daarvan hoopt Yoke dat het haar bijdrage kan zijn aan een vriendelijke en oprechte wereld.

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.