De Talentenlezer

Talent Herkent!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

De Talentenlezer

Een echt empowerment-moment!

scroll verder

De Talentenlezer

De Talentenlezer herkent talent!

Ze kijkt je even aan, voelt in en weet direct wie ze voor zich heeft! Ben je een echte organisator? Mensenmens? Of ga je juist voor het resultaat? Het is alsof ze recht door je heen kijkt! Spannend? Nee toch? Want ieder mens verdient het om helemaal gezien te zijn. Fijn om te weten waar je het verschil mee maakt! En je talenten gaan handgeschreven mee op een bierviltje!

Talent Herkent door de talenten lezer

Samenvatting

  • 1 op 1 entertainment
  • walking act of op vaste plek
  • benodigde ruimte ca. 1,5 x 1,5 meter
  • tafel en 2 stoelen nodig

Talenten reader

We horen het wel vaker; ‘je zou eigenljk voor onze HR-afdeling moeten werken!’. En dat kan ergens ook wel kloppen, omdat we werkelijk kunnen zien wie de ander is, waar de uitdagingen liggen en vooral wat de mogelijkheden zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

De talentenlezeres loopt rond en maakt vliegensvlug een haarfijne analyse van de aanwezige talenten en mogelijkheden. Een act die dus heel goed is in te zetten bij wervingsevenementen of evenementen waar ontwikkeling voorop staat. Onlangs werden we bij de gemeente Diemen en Amstelveen ingezet om aspirant-werknemers te wijzen op hun talent en bij welke afdeling ze goed zouden passen.

Welke baan past bij jou?

Dan is er vaak verbazing alom. ‘Je vertelt me in 5 minuten waar ik onlangs een halve dag voor bij een assessor heb gezeten!’ Dat is dan ook de kracht van dit spiritueel entertainment. Impact maken, verrassen en mensen echt een stukje vooruit helpen. Uiteraard ook goed inzetbaar op bedrijfsfeesten, vrijwilligersdagen en congressen!

De fijne ‘bijwerking’ van deze act is dat men graag ervaringen deelt. Bierviltjes worden uitgewisseld en de ‘Oh’s en Ah’s’ zijn niet van de lucht. “Ja, die ben jij ECHT wel!”  Zo werkt deze act verbindend en spraakmakend. Het bierviltje blijft nog lang bewaard! Ook leuk dus om te branden met UW boodschap.

Informeer naar de mogelijkheden!

Talenten lezen
Talenten lezen

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.