Gelaatkunde

Je gezicht spreekt boekdelen!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Gelaatkunde

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Gelaatkunde – Je gezicht spreekt boekdelen

Wist je dat je gezicht je precies vertelt hoe jij in elkaar zit? Dat neus, ogen en mond veel meer vertellen dan je ooit kunt bedenken? Dat ogen inderdaad de vensters van de ziel zijn? En dat de vorm van de mond vertelt hoe belangrijk praten voor je is? Laat uw gasten verrassen door de gelaatkundige. Trefzeker leest zij gezichten en maakt zij vliegensvlug en doeltreffend een persoonlijke karakteranalyse. Entertainment op topniveau!

Samenvatting

  • 1 op 1 entertainment
  • Groepsentertainment (workshops, groepsgrootte 50 personen)
  • rood theaterdecor
  • 3 x 3 meter
  • 1 stroompunt 220 Volt nodig
  • tafel met 2 stoelen nodig

Gelaatkunde – Je gezicht spreekt boekdelen!

De ogen zijn de vensters van de ziel; ze weerspiegelen onze innerlijke gevoelens. De vorm van de mond vertelt hoe belangrijk praten voor ons is. Misschien onderdrukken wij onze gevoelen of zijn wij er juist open over? En de neus vertelt ons over onze wil en onze communicatie. Vertel je alles, of zwijg je? En wat betekent dan een grote of een kleine neus, een wipneus of juist een haviksneus? En hoe doen mijn kin en kaak mee met wat mijn neus wil?

In 10 minuten vertelt Joy uw gasten over hun gelaatstrekken en wat deze betekenen. Zij vertelt uw gasten over hun sterke en zwakke punten. Ze geeft hen antwoord op de vragen ‘Wie ben ik’ , ‘Wat wil en kan ik’, ‘Heb ik het leven dat bij mij past’, ‘Heb ik het werk dat bij me past’. Verbaasd en geraakt zullen zij het tafeltje van Joy verlaten.

Door te kijken naar de uiterlijke vormen van schedel en gezicht, maakt Joy vliegensvlug en doeltreffend een karakteranalyse van uw gasten. Zij zullen de analyse als verhelderend en prettig ervaren en gaan met een goed gevoel en met meer inzicht weg. Hier zal nog lang over worden nagepraat op uw feest!

Over gelaatkundige Joy

Joy is een absolute professional op het gebied van gelaatkunde. Zij is een warm en enthousiast entertainer. Op uw verzoek verzorgt zij ook workshops voor groepen.

“Ik vond jouw reading heel bijzonder: je bent heel snel, to the point en buitengewoon treffend. Daarbij houd je het wel licht en breng je het op een warme, betrokken manier. Petje af!”

Gezichten lezen

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.