Handlezen

Laat je handen spreken!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Handlezen

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Handlezen – Laat je handen spreken

Handen vertellen alles! Talenten en kwaliteiten worden zichtbaar, net als valkuilen, hoe het leven, de liefde en relaties zich ontwikkelen en welk type werk past bij uw gasten. Het staat letterlijk in handen geschreven. Na een handlezing kijken gasten voor altijd anders naar hun handen én naar die van anderen.

Samenvatting

  • 1 op 1 entertainment
  • Groepsentertainment (workshops, groepsgrootte 25 personen)
  • rood theaterdecor
  • 3 x 3 meter
  • 2 stroompunten 220 Volt nodig
  • tafel met 2 stoelen nodig

Handlezen – Laat je handen spreken!

Met haar warme en uitgesproken charmante verschijning laat handlezeres Cynn niemand onberoerd. Zij kent de betekenissen van de lijnen in de handen, waaruit het karakter en de levensloop van gasten spreken. Na een handlezing kijken uw gasten voor altijd anders naar hun handen én naar die van anderen. Een handanalyse biedt een heldere kijk op het leven en de mogelijkheden voor de toekomst.

Cyn heeft een scherpe en frisse blik, waarmee ze uw gasten verrast en betovert. Handlezen is leuk en zeer verrassend. Talenten en kwaliteiten zijn zichtbaar, net als valkuilen, hoe het leven, de liefde en de relatie zich ontwikkelen, en welk type werk past. Het staat in handen geschreven. Met een nieuwe beslissing in het leven veranderen de handen mee. Toekomst voorspellen is dan ook geen onderdeel van een lezing, iedereen neemt zelf beslissingen die het leven vormgeven; het leven ligt letterlijk in onze eigen handen. Cyn leest zo’n 6 tot 10 mensen per uur de hand.

Cyn combineert de traditionele handlijnkunde met inzichten uit psychologie, holistische geneeskunde en andere intuïtieve methoden. Cyn kijkt naar:

  • de hartlijn; deze lijn wordt als een indicatie gezien voor zaken die te maken hebben met het hart, zowel in metaforische als fysieke zin. De lijn geeft aanwijzingen over emotionele stabiliteit, romantische perspectieven, gevoelens en de conditie van het hart;
  • de hoofdlijn; deze lijn onthult informatie over iemands geest, zijn intelligentie, hoe hij werkt, communiceert en zijn vermogen tot kennisverwerving;
  • de levenslijn; deze lijn representeert iemands vitaliteit, fysieke gezondheid en algemeen welzijn. Van deze lijn wordt ook aangenomen dat zij de belangrijkste koersveranderingen en gebeurtenissen in iemands leven weergeeft.

Cyn kijkt niet alleen naar de lijnen in de hand, maar ook naar de vorm van de handen en de vingers. Hiermee komt Cyn tot een verrassende en doeltreffende analyse en biedt ook handvatten om de uitdagingen aan te gaan.

Over handlezeres Cyn

Sinds 2003 is Cyn actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Door handen te lezen kan ze inzicht geven, en door haar werk als transpersoonlijk coach helpt ze mensen patronen te doorbreken en werkelijk zichzelf te zijn.

“Was erg onder de indruk van je handlezen. Was 100% score !!”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.