Numerologie

Goochelen met getallen!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Numerologie

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Numerologie

Wist je dat je geboortedatum je alles vertelt over jezelf? Dat er zoiets bestaat als een persoonlijk getal, waarin talenten en eigenschappen verborgen liggen? Het ligt besloten in de getallen van de geboortedatum. Getallen zijn magisch: ze vertellen uw gasten wat hun verlangen is en hoe zij daarnaar kunnen leven. Ze krijgen inzicht in relaties, sterke punten en levenslessen. Goochelen met getallen: intrigerend!

Samenvatting

  • 1 op 1 entertainment
  • Groepsentertainment (workshops, groepsgrootte 50 personen)
  • rood theaterdecor
  • 3 x 3 meter
  • 1 stroompunt 220 Volt nodig
  • tafel met 2 stoelen nodig

Numerologie – Goochelen met getallen

Wat zeggen de getallen over uw gasten? Numerologe Marjolyn vertelt hen aan de hand van hun geboortedatum en hun naamgetallen over hun talenten en eigenschappen. Numerologie is een oude en beproefde methode om inzicht te krijgen in onszelf en anderen. De symboliek en karakteristiek van de getallen en hun combinaties is veelzijdig. Grote wetenschappers als Isaac Newton, filosofen als Pythagoras en kunstenaars als Leonardo Da Vinci hebben de studie van numerologie beoefend.

De getallen vertellen over gaven en mogelijkheden en waar beperkingen liggen. Wat is de levensopdracht? En hoe kan die het beste uitgevoerd worden? Oftewel, voor welk beroep of welke baan ben je geschikt? De getallen vertellen het. De belangrijkste getallen worden bepaald door de geboortedatum en de letters die horen bij de naam van uw gasten.

Tijdens een sessie volgt Marjolyn haar intuïtie en laat zij zich begeleiden door de informatie vanuit het universum, waardoor elke sessie weer anders en bijzonder is.

Over numerologe Marjolyn

De roots van Marjolyn liggen in het bedrijfsleven, waar ze jaren als directiesecretaresse werkte. Al een aantal jaar is Marjolyn bezig met haar persoonlijke ontwikkeling op het gebied van Reiki, voedingstrainingen/coaching, numerologie, healing en reading. Numerologie en coaching spelen jaren een bijzondere rol in het leven van Marjolyn.

“Ik vond jouw reading heel bijzonder: je bent heel snel, to the point en buitengewoon treffend. Daarbij houd je het wel licht en breng je het op een warme, betrokken manier. Petje af!”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.