Oracle in Red

waarzeggen met miniatuur figuren

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Oracle in Red

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Oracle in red

Het Wandelend Orakel – het Oracle in Red – verrast uw gasten op een speelse manier. Ze nodig hen uit een voorwerp uit haar prachtig rode kostuum te halen, aan de hand waarvan zij orakelt over de verborgen boodschap die dit bijzondere voorwerp in zich heeft voor uw gast. De boodschap is altijd licht van toon, doorspekt met humor en to the point.

Samenvatting

  • Oracle in Red wandelt rond
  • Jurk kan voor de kerst worden aangepast met kerstmuts
  • Op uw verzoek gaan er tailor made kaartjes of kadootjes in de jurk

Oracle in Red – Wandelend Orakel

Het Wandelend Orakel verrast uw gasten op een speelse manier. Ze nodig hen uit een voorwerp uit haar prachtig rode kostuum te halen, aan de hand waarvan zij orakelt over de verborgen boodschap die dit bijzondere voorwerp in zich heeft voor uw gast. De boodschap is altijd licht van toon, doorspekt met humor en to the point.

De kracht van symboliek

Haar jurk zit boordevol Disney-figuren, archetypische voorwerpen en klein speelgoed. Verrassend genoeg hebben ze altijd een bijzondere symbolische boodschap. Met haar liefdevolle, open benadering is Oracle in Red een aanwinst op elk evenement, waar ruimte is voor walking acts. Ze wandelt rond, nodigt uit en prikkelt de zinnen met haar vrolijke en speelse benadering en laat uw gasten achter met een glimlach en verwondering. Deze act is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Uw boodschap in haar jurk?

Voor uw kerst- of nieuwjaarsevenement past zij haar outfit aan voor de gelegenheid en wordt de hoed vervangen door een speelse kerstmuts. En kan er uit haar jurk tevens een bedrijfsboodschap of klein cadeautje worden getoverd. Mogelijkheden te over, informeer naar

“Ik vond jouw reading heel bijzonder: je bent heel snel, to the point en buitengewoon treffend. Daarbij houd je het wel licht en breng je het op een warme, betrokken manier. Petje af!”

“Was erg onder de indruk van je kaartlezen gisteren. Was 100% score !!”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.