Toiletverlichting

Uw gasten verrassen met een wel heel bijzondere toiletruimte

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Toiletverlichting

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Toiletverlichting

Uw gasten verrassen met een wel heel bijzondere toiletruimte? Waar ruimte is voor positiviteit (“Pee Happy”) en humor (“Soms is je hoofd als een toiletpot en moet je gewoon even doorspoelen”). Niet geheel verwonderlijk voert geel hier de boventoon, want met een vette knipoog naar spiritualiteit is het beoogde effect in vele opzichten verlichtend.

De drie toiletdames verfrissen bezoekers met complimenten, geurtjes en snoepjes en motiveren hen om de ‘verlichting’ verder te verspreiden. Op het toilet hangen spreuken waar je blij van wordt, er klinkt zachtjes vrolijke muziek en er is geel gekleurde versiering in overvloed. Een bezoekje aan het toilet was nog nooit zo verlichtend! Het resultaat? Vrolijke gasten en een heel gezellige sfeer!

Samenvatting

  • complimentjes, geurtjes en motivatie
  • 1 op 1 entertainment
  • ruime toiletruimte nodig

Toiletverlichting – voor blinkende toiletten èn bezoekers!

Uw gasten verrassen met een wel heel bijzondere toiletruimte. Waar ruimte is voor positiviteit (“Pee Happy”) en humor (“Soms is je hoofd als een toiletpot en moet je gewoon even doorspoelen”) Niet geheel verwonderlijk voert geel hier de boventoon, want met een vette knipoog naar spiritualiteit is het beoogde effect in vele opzichten verlichtend.

De drie toiletdames verfrissen bezoekers met complimenten, geurtjes en snoepjes en motiveren hen om de ‘verlichting’ verder te verspreiden. Op het toilet hangen spreuken waar je blij van wordt, er klinkt zachtjes vrolijke muziek en er is geel gekleurde versiering in overvloed.

De dames geven op gezette tijden hun welbekende Ego-boosts van 3 – 5 minuten. Ook decoreren zij uw gasten met complimenten, door hen een kaartje om te hangen met een persoonlijke loftuiting. Zo worden ieders positieve eigenschappen zichtbaar en gasten worden aangemoedigd elkaar ook een persoonlijk complimentje om te hangen.

Op het toilet worden gasten uitgenodigd hun eigen positieve ideeën en woorden los te laten op gele plakblaadjes. Vrolijke verhalen, liefdesbetuigingen, wensen, kleine geluksmomentjes, geheimen en een regen aan complimenten maken de toiletruimte zo steeds vrolijker. Een bezoekje aan het toilet was nog nooit zo verlichtend! Het resultaat? Blije (toilet)gasten en een heel gezellige sfeer!

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.