Vergadertasjeslezen

FanTAStisch!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Vergadertasjeslezen

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Oracle in red

Obligate bijeenkomst als ledenvergaderingen van een netwerk zijn niet populair. Toch is het mogelijk om dergelijke vergaderingen tot het hoogtepunt van het netwerkjaar te maken. Met damestasjes lezen!

Sneller afgehandeld
Na elk tassenlees-intermezzo stort de vergadering zich weer met frisse moed op het volgende punt. De vergadering gaat niet alleen sneller (“Ook grappig trouwens, hoe snel we nu opeens alles af konden handelen”) maar ook een stuk interessanter. Zo snijdt het mes aan veel kanten tegelijk. Betere opkomst, ontspannen vergadering, onthullingen over de kwaliteiten van de leden en heel wat nieuwe inzichten over de spullen die ondernemende vrouwen met zich meedragen. Echt een tip voor andere vergadertijgers dus: vergadertasjeslezen.

“Tussen alle onderwerpen in steeds een tasje lezen werkte echt fanTAStisch.”

Samenvatting

  • geschikt voor groepen tot maximaal 50 personen
  • tijdens de vergaderbreak wordt een vooraf bepaald aantal tasjes gelezen
  • bijbehorend boek ‘Damestasjeslezen’ is met korting te koop via Spiritainment

“Yoke heeft gisterenavond onze tasjes gelezen tijdens de leden vergadering van Vrouw en Busyness in De Balzaal van de kazerne. Dat maakte de avond meer dan de moeite waard. Heel leuk om te ervaren wat er te lezen valt uit de vorm en inhoud van iemands tas!”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.