Wandelende Waarzegster
Lady of hope laat gasten schitteren!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Wandelende waarzegster

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Wandelende waarzegster Lady of Hope

Als Wandelende Waarzegster met haar tarotkaarten is Lady of Hope een graag geziene artieste op feesten en events. Ze deelt kleine cadeautjes uit met mini-readings die de kern van je gasten raken. Ze verrast ze met een compliment en laat ze schitteren; door hen te bevestigen op hun talenten, een heldere, positieve spiegel voor te houden en ze te laten zien hoe bijzonder ze zijn. Waarin ze excelleren en hoe ze het verschil kunnen maken. In haar kleurrijke jurk is zij een opvallende verschijning die niemand onberoerd laat.

Samenvatting

  • mobiele act
  • uitstekend geschikt voor (bedrijfs)feesten en netwerk-events
  • voor 1 op 1 en groepsentertainment, gasten pakken 1 of meerdere kaarten, succes gerarandeerd!
  • benodigd: kleedkamer

Wandelende Waarzegster – laat gasten schitteren!

Met haar tarotkaarten is de Lady of Hope als ‘wandelende waarzegster’ een graag geziene artieste op feesten en events. Ze deelt kleine cadeautjes uit met mini-readings die de kern van je gasten raken. Ze verrast ze met een compliment en laat ze schitteren; door hen te bevestigen op hun talenten, een heldere, positieve spiegel voor te houden en ze te laten zien hoe bijzonder ze zijn. Waarin ze excelleren en hoe ze het verschil kunnen maken. In haar kleurrijke jurk is zij een opvallende verschijning die niemand onberoerd laat.

Ze verplaatst zich met gemak onder uw gasten. Schuift aan of mengt zich tussen een groep gasten. Gesprekken naderhand nemen een geheel andere wending. Gasten zijn zichtbaar ontroerd, geraakt en fleuren op. Zelfs de grootste cynicus kan niet op tegen haar glimlach. Lady of Hope geeft hoop en inzicht in levensvragen, met de nodige humor en zelfspot. Ze is een meesteres in het lezen van kaarten en mensen. Haar terrein is de intuïtie en de vrouwelijke oerkracht. U zult versteld staan van haar boodschap. Beangstigend en zweverig? Welnee! Spannend en intrigerend? Jazeker! Elke tarotlegging is uniek en duurt, afhankelijk van de drukte en omvang van uw evenement, 1 tot 10 minuten. Spiritueel entertainment op zeldzaam hoog niveau, zonder te zweven!

Over de Lady of Hope

Lady of Hope Mariyanna is sinds 2003 actief als tarotist. In haar praktijk als coach gebruikt zij de tarotkaarten als instrument tot zelfkennis. Sinds 2005 verzorgt zij tarotconsulten op festivals, bedrijfsfeesten en evenementen. Tevens is zij initiatiefneemster van Spiritainment.

“Ik vond jouw reading heel bijzonder: je bent heel snel, to the point en buitengewoon treffend. Daarbij houd je het wel licht en breng je het op een warme, betrokken manier. Petje af!”

“Was erg onder de indruk van je kaartlezen gisteren. Was 100% score !!”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.