Workshop Damestas lezen

De magie van de damestas!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Workshop Damestas lezen

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Workshop Damestas lezen

Alle belangrijke levensvragen worden in een tas beantwoord, ongebruikte kwaliteiten kunnen ontdekt worden en dringende adviezen voor verbetering van de levenskwaliteit schuilen in de damestas. Door ‘m om te kieperen krijgt bovendien het toeval de kans zich te manifesteren, waardoor ingewikkelde situaties te analyseren zijn en direct een begin wordt gemaakt met verbeteringen van het leven. Bovendien is damestasjesmagie te gebruiken om nieuwe plannen krachtig te ondersteunen en energieblokkades op te heffen. Er mag gelachen worden. Laat uw gasten vooral hun damestasje meenemen zoals zij die altijd gebruiken. Herenbroekzakken komen ook aan bod!

Samenvatting

  • minimaal 5, maximaal 75 deelnemers

“Dit gaf een wel heel andere kijk op ons dagthema”

Workshop Damestas lezen – Annie, mag ik je tassie ff zien?

Wat is dat toch met vrouwen en hun tas? Wat ‘vervoert’ een gemiddelde vrouw eigenlijk in haar handtas? En wat zegt deze inhoud over de eigenaar? Wel eens bij stilgestaan? Nieuwsgierig?

Kijk in een damestasje en je kijkt recht in de ziel van een vrouw. Waarom heeft zij zes pennen bij zich? Een borstel of een zakmes? Wat betekent de hoeveelheid leefgruis onderin haar tas? Een damestas is te lezen als een orakel. Alle belangrijke levensvragen worden in een tas beantwoord, ongebruikte kwaliteiten kunnen ontdekt worden en dringende adviezen voor verbetering van de levenskwaliteit schuilen in de damestas. Door ‘m om te kieperen krijgt bovendien het toeval de kans zich te manifesteren, waardoor ingewikkelde situaties te analyseren zijn en direct een begin wordt gemaakt met verbeteringen van het leven.

Bovendien is damestasjesmagie te gebruiken om nieuwe plannen krachtig te ondersteunen en energieblokkades op te heffen. Er mag gelachen worden! Laat uw gasten vooral hun damestasje meenemen zoals zij die altijd gebruiken. Herenbroekzakken komen ook aan bod.

Tijdens deze interactieve workshop wordt de theorie steeds toegepast op de eigen tas, waardoor inzichten worden getoetst en persoonlijk worden gemaakt. Maximaal vier tassen kunnen ter plekke ‘gelezen’ worden om te laten zien hoe veel informatie er uit een tas te halen valt.

Handtaslezeres Yoke

Yoke heeft vijfentwintig jaar journalistieke ervaring. Ze stelt graag vragen: aan lezers van haar journalistieke werk, aan cursisten en deelnemers aan workshops of lezingen over damestasjeslezen, magisch huishouden, moderne hekserij of alledaagse spiritualiteit. Een goede vraag brengt volgens Yoke in het bewustzijn meer teweeg dan een uitstekend antwoord. Teksten, training & magie zijn voor haar drie poten van dezelfde ketel. Wat daarin borrelt en bruist is altijd lekkerder als het gedeeld kan worden. En wat eruit komt… daarvan hoopt Yoke dat het haar bijdrage kan zijn aan een vriendelijke en oprechte wereld.

“Dit gaf een wel heel andere kijk op ons dagthema”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.