Workshop Dreamcatcher maken

creatief en verbindend!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Workshop Dreamcatcher maken

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Workshop Dreamcatcher maken

De workshop Dreamcatcher Maken doet het goed tijdens teambuilding dagen, familie events en workshop dagen.Mooie verhalen en rituelen verdienen het om doorgegeven te worden. Zo ook het verhaal van de Dreamcatcher (dromenvanger), verpakt in een aantrekkelijke, creatieve workshop.

Talisman

Tijdens de Workshop Dreamcatcher Maken ontwerpt u uw eigen Indiaanse dromenvanger, volgens Indiaanse traditie. We gebruiken dezelfde weeftechniek die de Indianen ook gebruikten. Het resultaat? Een originele Talisman, voor uzelf of voor een dierbare die positieve energie en bescherming nodig heeft.

Samenvatting

  • geschikt voor groepen tot 30 personen

Workshop Dreamcatcher maken

De dromenvanger zorgt voor fijne dromen

Mooie verhalen en rituelen verdienen het om doorgegeven te worden. Zo ook het verhaal van de Dreamcatcher (dromenvanger), verpakt in een aantrekkelijke, creatieve workshop. De workshop ‘Dreamcatchers’ doet het goed tijdens teambuilding-dagen, familie-events en workshopdagen.

Talisman

Tijdens de workshop ‘Dreamcatchers’ maakt u uw eigen Indiaanse dromenvanger, volgens Indiaanse traditie. We gebruiken dezelfde weeftechniek die de Indianen ook gebruikten. Het resultaat? Een originele Talisman, voor uzelf of voor een dierbare die positieve energie en bescherming nodig heeft.

De achtergrond

Een dromenvanger vangt tijdens de nacht ‘nare’ dromen op in het ‘web’, om vervolgens er in de morgen af te glijden en op te drogen in de ochtendzon. Fijne dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer. Een dromenvanger bestaat uit een ring (van hout of metaal), met daarin een web. Vaak zitten er kraaltje of steentjes in het web en hangen er veren onder. “Men zegt dat de dromenvanger werd ontdekt door een indianenvrouw wiens kind nachtmerries had. Om hulp te zoeken ging ze naar een oude spinnenvrouw om raad te vragen. Zij kreeg de aanwijzing dat ze van wilgentakken de eeuwige cirkel moest maken en van katoenen draden het ‘net des levens’.” De kleur van de dromenvanger vertegenwoordigt één van de 4 elementen:

  • Vuur: rood en (goud)geel
  • Water: zeegroen en wit
  • Aarde: zwart en bruin
  • Lucht: blauw

Deze workshop is geschikt voor groepen tot max. 30 personen.

Over workshopgeefster Marieke

Marieke heeft een bijzondere band met een cultuur van de Native Americans. Met liefde en plezier verzorgt ze deze workshop op locatie of bij u thuis. Daarnaast is ze de aanjager van de Aura Fotografie. Ze is een betrokken en warme persoonlijkheid die uw bijeenkomst tot een succes maakt.

“Ik vond jouw reading heel bijzonder: je bent heel snel, to the point en buitengewoon treffend.
Daarbij houd je het wel licht en breng je het op een warme, betrokken manier. Petje af!”
“Was erg onder de indruk van je kaartlezen gisteren. Was 100% score !!”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.