Workshop gezichten lezen

is verrassend en spraakmakend!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Workshop gezichten lezen

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Workshop gezichten lezen

In deze workshop krijgen deelnemers inzicht in zichzelf en anderen, waardoor er interactie en herkenning ontstaat. Zo vertelt de mond over verlangens en behoeftes en geven ogen een inkijk in de ziel. De neus vertelt over impulsen om te doen en de kaak over volhouden… En wat betekent een grote of een kleine neus, een spitse of ronde neuspunt, een wipneus, of juist een haviksneus? En wat vertellen grote en kleine oren, platliggende of afstaande oren, dikke en dunne oorlellen? In deze toegankelijke en informatieve workshop wordt de theorie direct in de praktijk getoetst, wat leidt tot inzicht en ook tot hilarische momenten!

Samenvatting

  • maximaal 50 deelnemers

Workshop Gelaatkunde

maximaal 25 personen

Wist je dat je gezicht je precies vertelt hoe jij in elkaar zit? Dat neus, ogen en mond veel meer vertellen dan je ooit kunt bedenken? Dat ogen inderdaad de vensters van de ziel zijn? En dat de vorm van de mond vertelt hoe belangrijk praten voor je is? Een workshop Gelaatkunde is verrassend en spraakmakend!

In deze workshop krijgen deelnemers inzicht in zichzelf en anderen, waardoor er interactie en herkenning ontstaat. Zo vertelt de mond over verlangens en behoeftes en geven ogen een inkijk in de ziel. De neus vertelt over impulsen om te doen en de kaak over volhouden… En wat betekent een grote of een kleine neus, een spitse of ronde neuspunt, een wipneus, of juist een haviksneus? En wat vertellen grote en kleine oren, platliggende of afstaande oren, dikke en dunne oorlellen?

In deze toegankelijke en informatieve workshop wordt de theorie direct in de praktijk getoetst, wat leidt tot inzicht en ook tot hilarische momenten!

Over workshopleider Joyce

Joyce is een absolute professional op het gebied van gelaatkunde. Zij is een warm en enthousiast entertainer en workshopleider.

“Ik vond jouw reading heel bijzonder: je bent heel snel, to the point en buitengewoon treffend.
Daarbij houd je het wel licht en breng je het op een warme, betrokken manier. Petje af!”
“Was erg onder de indruk van je kaartlezen gisteren. Was 100% score !!”

Gezichten lezen

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.