Workshop Handlezen

Een workshop handlezen brengt veel duidelijkheid!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Workshop Handlezen

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Workshop Handlezen

Een workshop handlezen brengt veel duidelijkheid!

De workshop wordt luchtig gebracht en brengt heldere resultaten. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht wat het betekent om grote of kleine handen te hebben? Wat dat betekent voor het bedrijf waar uw gasten werken? Waarschijnlijk niet. Het zal u verbazen hoeveel waardevolle informatie deze simpele gegevens bevatten.

Tijdens de workshop worden de basisprincipes van handanalyse uitgelegd. Deelnemers leren hun eigen handen te lezen en natuurlijk ook die van een ander, wat tot hilarische momenten en onverwachte inzichten leidt. De net nieuw vergaarde kennis wordt direct en concreet ingezet om te ervaren hoe men dit in je leven toepast. Er gaat een wereld aan kennis open!

Samenvatting

  • maximaal 50 deelnemers

Workshop handlezen

Laat je handen spreken

Je zult versteld staan hoeveel duidelijkheid een workshop handlezen kan brengen! Heb je er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht wat het betekent om grote of kleine handen te hebben? Wat dat betekent voor het bedrijf waar je gasten werken? Waarschijnlijk niet. Het zal je verbazen hoeveel waardevolle informatie deze simpele gegevens bevatten.

Wist je dat mensen met lange vingers bedachtzaam zijn en tijd nodig hebben om informatie te verwerken, terwijl mensen met korte vingers snel de informatie tot zich nemen en meteen tot actie willen komen? En hoe komt dat? Dat en nog veel meer leren we in de workshop handlezen! Leuk en laagdrempelig.. Geen hocus pocus en toekomstvoorspellingen, maar leuke wetenschappelijke weetjes over de handen en de informatie die het geeft over jou en je medemens. Zo kun je na de workshop een leuke analyse maken van je zelf en een ander!

De één heeft héél veel lijntjes, terwijl de ander er slechts een paar heeft. Vind uit waarom…

Over handlezeres Cyn

Sinds 2003 is Cyn actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Door handen te lezen kan ze inzicht geven, en door haar werk als transpersoonlijk coach helpt ze mensen patronen te doorbreken en werkelijk zichzelf te zijn.

“Ik vond jouw reading heel bijzonder: je bent heel snel, to the point en buitengewoon treffend.
Daarbij houd je het wel licht en breng je het op een warme, betrokken manier. Petje af!”
“Was erg onder de indruk van je kaartlezen gisteren. Was 100% score !!”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.