Workshop Koffiedik kijken

Een kopje koffie met vrienden/collega’s was nog nooit zo spannend!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Workshop Koffiedik kijken

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Workshop Koffiedik kijken

Laat uw vrienden/vriendinnen/teamgenoten aangenaam verrassen door het koffiedik-orakel. Hij voert een oeroud nomadengebruik uit, Kahve Falı Bakmak, dat letterlijk ‘koffie lot lezen’ betekent. In een groep van maximaal 25 personen start hij met een korte introductie. Daarna serveert hij koffie in de Turkse stijl. Turkse koffie is zeer zacht van smaak en licht gezoet en het is daarom ook lekker voor degenen die geen Hollandse koffie lusten.

Pjotr legt uit hoe u uw eigen kopje kunt voorbereiden zodat je het kunt lezen. Daarna ga je aan de slag en leer je voorbij de realiteit en in de toekomst te kijken.

Samenvatting

  • maximaal 25 deelnemers

“Dit gaf een wel heel andere kijk op ons dagthema”

Workshop Koffiedik lezen – Een magisch bakje troost!

Laat uw vrienden/collega’s aangenaam verrassen door Pjotr, het koffiedik-orakel. Hij voert een oeroud nomadengebruik uit, Kahve Falı Bakmak, dat letterlijk ‘koffie lot lezen’ betekent. In een groep van maximaal 25 personen start Pjotr met een korte introductie. Daarna serveert hij koffie in de Turkse stijl. Turkse koffie is zeer zacht van smaak en licht gezoet en het is daarom ook lekker voor degenen die geen Hollandse koffie lusten.

De workshop koffiedik lezen is enorm leuk. Een kopje koffie drinken met familie of vrienden was nog nooit zo spannend, want wat vertelt het achterbleven koffiedik over u? Koffiedik kijken kan bij het juiste gebruik een blik in de toekomst geven of actuele thema’s boven water krijgen. Samen met het koffiedik-orakel Pjotr, die deze workshop begeleidt, worden deelnemers uitgenodigd om hun eigen kopje koffie te bereiden, waarna deze wordt gelezen. De workshop leert deelnemers om voorbij de werkelijkheid te kijken en zich te verbinden met de toekomst die voor hen ligt. Met veel humor en zelfrelativering zijn deelnemers aan het einde van de workshop in staat om hun eigen toekomst te zien. Ook is het mogelijk om het koffiedik voor een hele groep te laten lezen, waar onbewuste thema’s en toekomstige kansen boven water komen.

Deze workshop is geschikt voor groepen van 6 tot 25 personen (grotere groepen zijn bespreekbaar). Duur van de workshop is afhankelijk van de grootte van de groep en de gewenste inhoud, maar duurt minimaal 1 uur en maximaal 2 uur

Over koffiedik-orakel Pjotr

Pjotr is een Hollandse sjamaan (medicijnman) die het vak van koffiedik lezen leerde van een oude wijze vrouw. Tijdens een reading stemt hij zich af op het Hoger Zelf van de persoon en vertelt hij het verhaal dat verteld moet worden. Het is zijn taak om de juiste woorden te zoeken. Dit kan zijn de essentie van een persoon, bevestiging van een levensproject, inzicht in de onbewuste rode draad in wat leeft in het hart, huis, familie of werk. Het kan ook uitzicht bieden in moeilijke situaties en hoe deze te doorstaan, en het waarom erachter.

Pjotr voorspelt geen lotto-uitslagen, begrafenissen, trouwerijen, partners, liefdes of zwangerschappen. Ook houdt hij zich niet bezig met adviezen. Hij biedt het persoonlijke verhaal dat verteld wil worden zodat uw vrienden/collega’s de raad, troost of inspiratie in zichzelf kunnen vinden.

“Dit gaf een wel heel andere kijk op ons dagthema”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.