Workshop Tarot

voor Teams

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Workshop Tarot voor Teams

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Workshop Tarot voor Teams

Zoek je met je team naar verdieping, maar mag het niet te zweverig worden? De workshop Tarot voor Teams gaat op zoek naar de kern, van een business case of van jou als persoon. Leer je collega’s op een andere manier kennen en kijk eens met andere ogen naar je team of teamleider. Niet zweverig, maar down to earth en zeer toegankelijk.

Geschikt voor groepen vanaf 8 personen. Inzicht krijgen in jezelf, de tarotkaarten en leren feedback geven.

Samenvatting

  • geschikt voor groepen tot 15 personen
  • begeleider neemt materialen mee
  • duur van het spel: 1 tot maximaal 2 uur

Workshop Tarot voor Teams

(15 personen max.)

Zoek je met je team naar verdieping, maar mag het niet te zweverig worden? De workshop Tarot voor Teams gaat op zoek naar de kern, van een business case of van jou als persoon. Leer je collega’s op een andere manier kennen en kijk eens met andere ogen naar je team of teamleider. Niet zweverig, maar down to earth en zeer toegankelijk. Geschikt voor groepen vanaf 8 personen.

De workshop Tarot voor Teams is een bijzondere manier om collega’s (maar ook vriendinnen!) dichter tot elkaar te brengen. Tijdens de workshop wordt een spannend spel gespeeld met de tarotkaarten, waarbij deelnemers heldere uitleg krijgen van een tarot professional, die naast grondige kennis van de tarot ook gevoel voor humor heeft. De betekenis van de kaarten wordt prijsgegeven, met vaak verrassende inzichten. Een workshop die collega’s uitdaagt gevoelens en gedachten te verwoorden, met begrip en respect voor elkaar. De vruchten van deze workshop plukt je na afloop op de werkvloer!

De duur van de workshop is standaard 1,5 uur. Een thema kan vooraf besproken worden, maar kan tijdens de workshop gewijzigd worden. Naast Tarot kan ook astrologie, handen lezen of numerologie worden ingezet ter ondersteuning van het proces. Indien gewenst kunnen er aanvullend uitgebreide, persoonlijke readings worden gegeven. Informeer naar de mogelijkheden/prijzen!

Minimum aantal deelnemers: 8, maximaal 15

Over Marian

Marian is sinds 2003 actief als tarotist. Ze geeft door middel van de tarotkaarten inzicht in levensvragen of een bevestiging de huidige situatie, waardoor mesen weer verder kunnen. In haar praktijk als coach gebruikt zij de tarotkaarten als instrument tot zelfkennis. Sinds 2005 verzorgt zij tarotconsulten op evenementen als bedrijfsfeesten, beurzen andere events. Marian is tevens bedenker en oprichter van Spiritainment.

“Ik vond jouw reading heel bijzonder: je bent heel snel, to the point en buitengewoon treffend.
Daarbij houd je het wel licht en breng je het op een warme, betrokken manier. Petje af!”
“Was erg onder de indruk van je kaartlezen gisteren. Was 100% score !!”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.