Workshop Tarot

Tarotspel

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Workshop Tarot

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Workshop Tarot – Tarotspel

Iedereen kan waarzeggen!

Wilt u collega’s echt dichter bij elkaar brengen? Vriendinnen een bijzondere middag geven? In een workshop met de tarotkaarten laat tarotiste Mariyanna zien dat iedereen kan waarzeggen en brengt zij mensen dichter tot elkaar.

Na een korte inleiding deelt Mariyanna de tarotkaarten uit. Iedere deelnemer krijgt 4 kaarten. De kaarten worden goed bestudeerd en op het gevoel worden de kaarten 1 voor 1 weggegeven aan de persoon bij wie de kaart past. Zodoende krijgt degene die de kaart ontvangt feedback over hoe de ander hem/haar ziet, en tegelijkertijd geeft Mariyanna als spelleider de diepere betekenis van de kaarten, die voor meer inzicht kunnen zorgen.

Samenvatting

  • maximaal 15 deelnemers

Workshop / Feedbackspel met Tarotkaarten

(15 personen max.)

Kaartje leggen!

Wilt u collega’s echt dichter bij elkaar brengen? Vriendinnen een bijzondere middag geven? In een workshop met de tarotkaarten laat tarotiste Mariyanna zien dat iedereen kan waarzeggen en brengt zij mensen dichter tot elkaar.

Na een korte inleiding deelt Mariyanna de tarotkaarten uit. Iedere deelnemer krijgt 4 kaarten. De kaarten worden goed bestudeerd en op het gevoel worden de kaarten 1 voor 1 weggegeven aan de persoon bij wie de kaart past. Zodoende krijgt degene die de kaart ontvangt feedback over hoe de ander hem/haar ziet, en tegelijkertijd geeft Mariyanna als spelleider de diepere betekenis van de kaarten, die voor meer inzicht kunnen zorgen. Niet alleen leren de spelers zich af te stemmen op de kaarten en zichzelf, ze leren hiermee ook meer over zichzelf en anderen. Een mooi middel om mensen (nog) dichter bij elkaar te brengen!

Het spel duurt gemiddeld (afhankelijk van het aantal deelnemers) maximaal 2 uur.

Over Mariyanna

Mariyanna is sinds 2003 actief als tarotist. Met haar deskundige uitleg, doorspekt met humoristische uitvergrotingen uit haar eigen leven, geeft Mariyanna gasten door middel van de tarotkaarten inzicht in hun levensvragen of een bevestiging van hun huidige situatie, waardoor zij weer verder kunnen. In haar praktijk als coach gebruikt zij de tarotkaarten als instrument tot zelfkennis. Sinds 2005 verzorgt zij tarotconsulten op evenementen als bedrijfsfeesten, beurzen andere events.

 “Ik vond jouw reading heel bijzonder: je bent heel snel, to the point en buitengewoon treffend. Daarbij houd je het wel licht en breng je het op een warme, betrokken manier. Petje af!” “Was erg onder de indruk van je kaartlezen gisteren. Was 100% score !!”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.