Tenen lezen

Een spraakmakende workshop, op blote voeten!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Tenen lezen

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Tenen lezen

Een spraakmakende workshop, op blote voeten!
Moet jij op je tenen lopen in het leven? Heb jij lange tenen? Of sta je vaak op andermans tenen? De voeten vertellen het! In de spraakmakende workshop gaan de schoenen natuurlijk uit. Je bekijkt je eigen tenen, en de tenen van je collega’s / vrienden en komt tot verrassende inzichten! Een zomerse workshop die het uitstekend doet op beach parties!

Samenvatting

  • maximaal 25 deelnemers

Workshop Tenen lezen

(max. 25 deelnemers)

Moet jij op je tenen lopen in het leven? Heb jij lange tenen? Of sta je vaak op andermans tenen? Je voeten vertellen het! Arlette leest de tenen van uw gasten en geeft hen inzicht in hun karakter, gedrag en persoonlijkheid. Elke teen reflecteert een bepaalde emotie of energie. Zo laten de tenen van je rechtervoet zien hoe je met rationele zaken omgaat en laten de tenen van je linkervoet hoe je met emotionele zaken omgaat.

De workshop

Tijdens de workshop gaan deelnemers actief aan de slag met de theorie. Eigen tenen worden bekeken en met elkaar vergeleken. Dat levert herkenbare en ook hilarische momenten op. Deelnemers krijgen inzicht in zichzelf en anderen. Niet zelden wordt er veel gelachen tijdens een workshop Tenen Lezen!

Achtergrond

Tenen lezen is ontwikkeld door journalist en ex-radioman Imre Somogyi. Samen met zijn vrouw Margriet interviewde hij in vijftien jaar honderden mensen op stranden, in sauna’s en waar zich verder maar de gelegenheid tot tenen kijken voordeed. Geleidelijk aan ontdekten zijn de betekenis van de verschillende vormen en standen van tenen en konden zij relaties leggen tussen het beeld dat tenen aanbieden en de karakters en gedragingen van mensen. De vorm van tenen krijgt een mens mee, maar de stand wordt grotendeels bepaald door hoe men met prikkels van buitenaf omgaat.

Tenenlezeres Arlette

Arlette is natuurgeneeskundige, gediplomeerd voetreflexologe en erkend tenenlezer. Zij heeft haar eigen praktijk en geeft met veel plezier consulten en workshops op evenementen.

“Ik vond jouw reading heel bijzonder: je bent heel snel, to the point en buitengewoon treffend.
Daarbij houd je het wel licht en breng je het op een warme, betrokken manier. Petje af!”
“Was erg onder de indruk van je kaartlezen gisteren. Was 100% score !!”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.