Workshop Vision Board maken

voor teams en vriendinnenuitjes

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Workshop Vision Board maken

Verrast, verwondert, verblijdt!
scroll verder

Workshop Vision Board maken

De workshop Vision Board maken is een gezellige en zeer effectieve workshop om je te focussen op je doelen! Een Vision Board is een middel om je wensen te visualiseren. Het bord activeert je onbewuste om je wensen te realiseren.

Mensen staan vaker stil bij wat ze niet willen dan wat ze wel willen. Terwijl de Law of Attraction juist uitgaat van de regel: waar je op focust, groeit. Ons onbewuste houdt van beelden en heeft grote invloed heeft op wat wij dagelijks doen. Dus, hoe helderder je wensen, hoe groter de kans dat je je doelen bereikt!

Samenvatting

  • een gezellige en zeer effectieve workshop om je te focussen op je doelen

“Dit gaf een wel heel andere kijk op ons dagthema”

Workshop Vision board maken – je dromen en doelen helder in beeld…

Workshop Vision Board maken voor teams en vriendinnenuitjes

Een Vision Board is een middel om je wensen te visualiseren en je focus helder neer te zetten. Het bord activeert je onbewuste om van je wensen werkelijkheid te maken.

Doel van de workshop

Een vision board is een collage van:

• de dingen die je wilt doen
• hetgeen je wilt realiseren (zakelijk of privé)
• de eigenschappen die je je eigen wilt maken
• diegene die je wilt zijn in je leven

Mensen staan vaker stil bij wat ze niet willen dan wat ze wel willen. Terwijl de Law of Attraction juist uitgaat van de regel: waar je op focust, groeit. Oftewel, het is belangrijk om helder te hebben wat je wilt bereiken. Tel daarbij op dat ons onbewuste – wat houdt van duidelijke beelden – een grote invloed heeft op wat wij dagelijks doen. Hoe helderder je wensen en verbeelding daarvan, hoe groter de kans dat je herkent wat bijdraagt aan het manifesteren van je doelen.

Het is een creatieve workshop, die deelnemers uitdaagt om na te denken over hun doelen en deze te visualiseren. De opzet is als volgt: eerst biedt ik een korte meditatie aan om te ontspannen en te focussen op doelen. Daarna krijgen alle deelnemers een groot vel en een stapel tijdschriften om hun dromen te verbeelden (uitknippen/opplakken). Het wordt meestal een combinatie van tekst en beeld.

Deze workshop is geschikt voor groepen tot max. 20 personen.

Over workshopgeefster Marian

Marian houdt van werken met beelden. Als tarotkaartenlegster en coach kent ze de kracht van beeldtaal. Niet voor niets is het gezegde “een beeld meer dan 1000 woorden”. ‘Het is elke keer weer verrassend wat deze workshop oplevert. En het leuke is: een vision board laat zich ook lezen als een tarotkaart. Dat geeft vaak een verdieping van het proces van doelen stellen.

“Dit gaf een wel heel andere kijk op ons dagthema”

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.