Handlezer inhuren?

verras JE gasten met een handlezer!

 Een handlezer inhuren doet u natuurlijk bij Spiritainment! Of het nu om een bedrijfsfeest, congres of festival gaat. In een caravan, tentje of rondwandelen – het kan allemaal!

Handlezer inhuren?

Een handlezeres op uw evenement verrast, verwondert, verblijdt!

scroll verder

Handlezer inhuren voor uw evenement

Door het inhuren van een handlezer op uw evenement, feest of festival brengt u verdieping en verbazing bij uw gasten. Want zodra de gasten aan onze handlezer hun handen laten zien, ontstaat er altijd een mooi gesprek. Ze betovert en verrast uw gasten en geeft hen bovendien waardevolle inzichten mee.

Met charme, een vleugje mysterie en een enorme bagage aan kennis en ervaring brengt onze handlezer de gasten snel in vervoering.

Oosterse tent 1001 nacht waarzegtent huren

Samenvatting

  • 1 op 1 entertainment
  • reading duurt 2 tot 4 minuten
  • walking act of op vaste plek
  • te boeken met Oosters tentje
  • 2 x 2 meter ruimte nodig voor tentje
  • 2 stroompunten 220 Volt nodig
  • tafeltje met 2 stoelen te verzorgen door opdrachtgever

Handlezer inhuren? Een hit op uw evenement!

Voor elke gast is er tijd, want onze handlezer komt al in 2 tot 5 minuten tot de essentie. De reacties van onze klanten zijn altijd lovend, ook al moeten ze soms even in de rij staan – aan aandacht heeft de handlezeres nooit tekort!

Talenten en uitdagingen worden zichtbaar

Handlijnkunde geeft veel inzicht in iemands karakter, met de bijbehorende talenten, kwaliteiten en valkuilen. Onze handlezer brengt nóg meer diepgang door de gast de gelegenheid te geven om een concrete vraag te stellen over wonen, werken of de liefde. Ze geeft altijd waardevolle informatie, die vaak leidt tot ooh’s en aaah’s. Want iedereen kent uitdagingen in zijn leven en is benieuwd hoe de toekomst vormgegeven kan worden.

Bruiloften, baby’s en begrafenissen? Liever niet!

De handlezer laat het verleden voor wat het is en voorspelt evenmin de toekomst. Of, zoals we wel eens grappend zeggen: we doen niet aan bruiloften, baby’s en begrafenissen. Wel wordt inzicht gegeven in de talenten en uitdagingen die bij de persoonlijkheid van de gast horen en welke mogelijkheden er zijn. De gasten worden ‘aangezet’ om na te denken over hun bewuste en onbewuste patronen en wensen. En, hoe beter je jezelf kent, hoe beter de keuzes die je maakt. Dat is dan ook echt de meerwaarde van een handlezer inhuren voor je evenement!

Handlezer inhuren: aan tafel, in een Oosterse tent of rondwandelend…

Het is helemaal aan jou, als organisator. De handlezer beweegt zich met gemak onder de gasten van je evenement, neemt plaats in een door jou geregelde ruimte (weinig herrie komt de lezingen zeker ten goede!) of neemt haar eigen Oosterse tent mee. Dat verhoogt de feestvreugde enorm en zet direct een mooie sfeer neer. Zo maakt je van je heidesessie, vrijwilligersdag, festival, verjaardag of dorpsfeest altijd iets bijzonders. Ze komt naar je toe, of dat nu in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Brussel is, of kleine dorpjes als Woubrugge en Surhuisterveen.

Direct een handlezer inhuren

Een goede handlezer inhuren doe je bij Spiritainment!

Wil je een handlezer inhuren, dan hoef je echt niet voor een ‘bekende’ handlezer te kiezen. Zo is professor Drabb een bekende naam door optredens in de showbizz. Maar ook zonder naamsbekendheid gaat er van handlezen altijd een grote aantrekkingskracht uit, dat weten wij uit ervaring; er is altijd tijd tekort. Daarbij komt dat de techniek van de handleessessies van professor Drabb flink afwijkt van onze werkwijze.

Wat laten je handen eigenlijk zien?

Traditioneel vormen de handlijnen een belangrijk onderdeel van het handlezen. Hierbij wordt naar de volgende lijnen gekeken:
– de levenslijn die in verband wordt gebracht met de fysieke gezondheid
– de hoofdlijn die iemands geest, intelligentie en kennis weerspiegelt
– de hartlijn die wordt gelinkt aan het emotioneel functioneren – ons liefdesleven

Ook de vorm van de handen en vingers en de heuvels op je handen geven onze handlezer een schat aan informatie over iemands persoonlijkheid en toekomstperspectief.

Je gasten de magie van het handlezen laten ervaren? Boek dan vandaag nog onze handlezer!

Ja, ik wil een handlezer inhuren!

“Was erg onder de indruk van je handlezen. Was 100% score !!”

handlezer inhuren
handlezer inhuren shaida
handlezeres inhuren
handlezer inhuren

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.