1001 nacht entertainment

Uw Oosterse feest is pas compleet met het 1001 nacht entertainment van Spiritainment!

Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildsessie?
Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

1001 nacht entertainment

Verrast, verwondert, verblijdt!

scroll verder

handen lezen entertainment feest

1001 nacht entertainment

Stel je eens voor… de sprookjesachtige tent ademt een sfeer van mysterie uit die tegelijkertijd spannend en aantrekkelijk is. De geur van wierook komt je tegemoet. In één hoek worden de handen gelezen, in een andere hoek komt de geur van koffie je tegemoet, Pjotr leest het koffiedik van uw gasten. Mariyanna leest kundig haar kaarten en verrast met haar inzicht en humor. Om het feest compleet te maken laten uw gasten een echte henna-tattoo zetten die hen nog weken herinnert aan een betoverend 1001-nacht feest!

Samenvatting

1001 nacht entertainment

Op zoek naar de perfecte invulling van uw 1001-nacht themafeest? Spiritainment biedt een totaalpakket Oosters entertainment! Gegarandeerd een succes bij uw gasten!
Speciaal voor uw themafeest stelde Spiritainment een 1001-nacht pakket samen…

Kaartje leggen! – tarot

Altijd al willen weten wat de tarotkaarten te vertellen hebben? Over werk en liefdesleven? Laat dan de kaarten leggen door de waarzegster! Ze vertelt uw gasten wie zij zijn, wie zij kunnen worden, waar ze waren en waar ze naar toe gaan. Dit eeuwenoude medium geeft inzicht in levensvragen of een bevestiging van huidige situaties. Beangstigend? Welnee! Spannend en intrigerend? Gegarandeerd!

Laat je handen spreken! – Handlezen

Met haar warme en uitgesproken charmante verschijning laat handlezeres Shaida niemand onberoerd. Zij kent de betekenissen van de lijnen in de handen, waaruit het karakter en de levensloop van gasten spreken. Na een handlezing kijken uw gasten voor altijd anders naar hun handen én naar die van anderen. Een handanalyse biedt een heldere kijk op het leven en de mogelijkheden voor de toekomst.

Een magisch bakkie troost – Koffiedik lezen

Laat uw gasten magisch verrassen door Pjotr, het koffiedik-orakel. Hij voert een oeroud nomadengebruik uit, Kahve Falı Bakmak, dat letterlijk ‘koffie lot lezen’ betekent. Hij serveert koffie in de autentieke, Turkse stijl. De koffie is zeer zacht van smaak en licht gezoet en het is daarom ook lekker voor degenen die geen Hollandse koffie lusten.

Hennatainment – een echt hennatattoo!

Wat is een Oosters feest zonder een echte henna-tattoo? Henna-artieste Fatima tovert op elke hand of arm een waar kunstwerk tevoorschijn! Henna is een van de nieuwste rages, overgenomen uit het traditionele India. Oorspronkelijk werd het gebruikt om de handen van bruiden ermee te versieren, nu is het een must op elk Oosters feest!

1001 nacht entertainment

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.