Theater van de Waarheid
Waarzegster in caravan!

Meer effect tijdens uw evenement, beurs of festival? Laat uw gasten plaatsnemen in het magische Theater van de Waarheid voor een persoonlijke reading (op gepaste afstand ūüôā bij de waarzegster in haar caravan!

Theater van de Waarheid – festival waarzegster caravan

Stap in de retro-caravan voor een tarot- of waarzeg reading!
scroll verder
Theater van de Waarheid

Theater van de Waarheid – Tarot on Wheels!

Verhoog de wow-factor van uw (bedrijfs)festival, tuinfeest of personeelsevenement met deze echte eye-cather! Gasten stappen in een seventies-paradijs waar de waarzegster hen de kaarten leest of de waarheid zegt :-). In de goed geventileerde caravan kunnen gasten gepaste afstand houden. De toon van de reading is altijd licht en positief!

theater van de waarheid

Details van de caravan

  • 2 zitjes, totaal 6 zitplaatsen
  • 1 stroompunt 220 Volt nodig
  • Lengte caravan 3.80m (incl. dissel 5.15 m)
  • Breedte 2.10m, hoogte 2.52m
  • Gewicht 550 kg

Waarzegster caravan –¬† Stap in het Theater van de Waarheid

Deze waarzegcaravan is een echt eye-catcher op uw festival, tuinfeest of personeelsevenement! Deze robuuste Kip-caravan uit 1981 onderging een totale metaforfose en kreeg een opvallende oranje kleur. De inrichting is gedecoreerd met originele vintage elementen, die de look helemaal van ‘nu’ maken. Uw gasten zullen zich niet alleen verbazen over het mooie interieur maar ook over de korte reading volgt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

Neem alleen of samen plaats in de caravan

In totaal kunnen er 6 personen plaasnemen in de caravan, dus ook voor groepen is deze vorm van entertainment geschikt. Even helemaal ‘apart’ samen een bijzondere ervaring opdoen. Of u nu kiest voor tarotkaarten lezen of visitkaartjes lezen, gasten krijgen altijd de ‘waarheid’ over zichzelf te horen. De insteek is altijd positief en er wordt vooral gekeken naar aanwezig talent.

Kijkje in de toekomst?

In een 3-kaartenlegging kunnen de gasten een kijkje nemen in verleden, heden en toekomst. Uiteraard zijn de gasten zelf verantwoordelijk voor hun toekomst, maar een kaartje kan een hint geven over wat men vooral wél of niet moet doen.

Coronaproof

Doordat de ramen open kunnen en er voldoende afstand gehouden kan worden in de caravan, is deze ook in deze tijd veilig te huur!

Festival caravan huren?

U kunt de caravan voor een dag of meerdere dagen huren. Bij meerdere dagen ontvangt u korting op de huurprijs. Interesse? Weten wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement? Volg onderstaande link of bel/app met 06-50 21 27 24!

“Was erg onder de indruk van je handlezen. Was 100% score !!‚ÄĚ

Theater van de Waarheid
Theater van de Waarheid
Theater van de Waarheid

Online Tarot Kaart trekken

Trek een online tarotkaart! Je trekt altijd de kaart die bij jou past op dit moment. Start met een 'hoe' of 'waarom'-vraag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.