Hoe ECOintention het leven van Marian drastisch veranderde…

In 2020 – het jaar dat Corona hoogtij vierde – werd ik gedwongen om mijn werk als magisch entertainer binnen Spiritainment neer te leggen. De volle agenda werd gedwongen geschrapt en ik kreeg er zeeën aan tijd voor terug. Naast een maand op reis met een camper door Nederland had ik weinig om handen. En dat bleek lastiger dan ik had gedacht. Ik was behoorlijk gehecht geraakt aan mijn werk en mijn positie daarin en haalde er een groot deel van mijn identiteit en zelfvertrouwen uit. Dat was confronterend en oncomfortabel. Ik voelde dat er ergens iets niet klopte. Ik was nog wel blij met mijn werk maar miste daar toch echt ‘iets’. Maar de vinger erop leggen lukte me (nog) niet.

ECOintention: een krachtige tool voor groei

Karin (docent aan het Center for ECOintention) en tevens vriendin, stelde voor om een ECOintention-traject te starten. Ergens was het ook weer nodig om tijd te besteden aan mijn eigen proces – na 12 jaar alleenstaand moederschap en ondernemerschap. Ik stelde mezelf een aantal vragen:

– Wat heb ik te doen in dit leven en in welke vorm (werk)?
– Hoe ziet een werkende, gezonde liefdesrelatie eruit?
– Hoe ziet het huis eruit waar ik me warm en geborgen voel?
– Hoe ziet het leven van – en mijn relatie met – mijn zoon er optimaal gezien uit?

Karin nodigde me uit om de wensen die ik in mijn leven had – als antwoord op bovenstaande vragen – eens te verwoorden op een intentielijst. En die bestellijst samenstellen bleek uiteindelijk het moeilijkste deel van het traject.

Het lef om te bestellen…

Ik voelde het ongeloof terwijl ik de intenties opschreef: “Ik bruis van de energie, sta in mijn kracht en leef mijn volledig potentieel…  Ik ervaar innerlijke rust…  Ik voel me vrij, vrolijk en geniet van het leven… Ik weeg rond de 60 kg… Ik trek moeiteloos de juiste, nieuwe klanten aan die mij ruimschoots betalen… “

Eenmaal op gang wisten mijn vingers – en creativiteit – niet meer van ophouden. Ze vlogen over het toetsenbord en het resulteerde in drie volle pagina’s intenties. Dit had ik nog nooit in mijn leven zo bewust gedaan. En het idee dat ik zo kon leven? Dat kon ik me niet voorstellen. Toch stapte ik met vertrouwen in en deed Karin haar magische deel van het traject en ik mijn deel.

Doelen behaald!

Samen gingen we een jaar op reis. Vooral het gronden van de energie (en mijzelf) bleek een belangrijke sleutel. En wat schetste mijn verbazing? In minder dan een jaar bleek meer dan 90% van de gestelde doelen behaald te zijn. Nog elke dag pluk ik de vruchten van mijn ECOintention ‘balanceringsveld’ en is manifesteren iets wat vanzelf lijkt te gaan. En het feit dat je deze mail ontvangt, met het logo erbij, is de feitelijke manifestatie van het nieuwe project en bestelde doel: “Ik weet precies wat ik wil met mijn werk.”

Die wind mee, dat gemak, gunnen we jou ook! Voel je welkom in de cirkel…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Share This