Spiritainment bij DWDD – wees specifiek in wat je wenst!

Ik geloof heilig in de kracht van wensen. Als je heel helder neerzet wat je wilt en je bestelling plaatst bij het Universum, grote kans dat je krijgt wat je wilt.

Zo riep ik vorig jaar meerdere keren: “Dit jaar zit ik bij de Wereld Draait Door”. Ik zag mezelf daar al helemaal zitten en op een leuke manier vertellen over aardse spiritualiteit. Zo gewenst, zo gedaan! En in december was het zover. Zelf zat ik in de auto, maar ik werd helemaal suf-geappt: ‘Je bent bij DWDD’!!

Huh? Ik zit bij de wereld draait door? Maar dat kan helemaal niet, want ik zit in de auto! Eenmaal thuis keek ik direct terug bij Uitzending gemist. Inderdaad, ‘ik’ was op tv. Nou, beter gezegd, mijn bedrijfsnaam en logo werden breed uitgemeten. Door Paulien Cornelisse, in het kader van de tekstuele grapjes, in dit geval de ‘Jolige Samentrekkingen‘. Naast yogonaise en bischierig… Tja.

Ik WAS op tv bij DWDD. Maar niet zoals ik me dat had voorgesteld. De boodschap van het Universum? Wees heel specifiek in wat je wenst. Hoe specifieker de wens, hoe groter de kans dat je precies krijgt wat je wilt. Een harde leerles. Maar ik kon er smakelijk om lachen en laten zien dat het Universum niets anders wil dan ons dienen. En dat is ook weer goed om te weten.

Dus: BESTEL MAAR! Wat zou jij dit jaar willen manifesteren (met behulp van het universum)?
PS terugkijken? Vanaf 2:25 min. http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/305821

0 reacties

Share This