Waarzegster feest: waarzeggen met toegevoegde waarde

Begin dit jaar werd ik via Linkedin benaderd door een groot bureau. Of ik mijn act ook in het Engels kon uitvoeren? Ze zochten een waarzegster feest voor een internationaal publiek. Ik vond het bijzonder om via Linkedin te worden gevonden en verplaatste me even in het hoofd van de boeker. Want waarom zou iemand via Linkedin een waarzegster voor een feest gaan zoeken?

Professionele waarzegster

Het antwoord was helder: het feest was in een zakelijke, internationale setting – en daar werd passend entertainment bij gezocht. Meer dan eens werd me duidelijk waarin wij ons – als entertainers van Spiritainment – in onderscheiden: PROFESSIONALITEIT.

  • we houden ons niet bezig met voorspellingen en doemscenario’s
  • we kunnen prima uit de voeten met de Engelse taal
  • we maken elk entertainment moment tot een overgetelijke

Waarzegster feest

En het werd die avond entertainment op hoog niveau. Letterlijk. In een reuzenrad. Samen met de gasten heb ik genoten van de beleving. Een beleving waar een lach, herkenning, vriendelijkheid en professionaliteit hand in hand gingen.

Ook een waarzegster voor uw feest boeken?
Neem contact met ons op!

Meer over waarzeggen met tarotkaarten

Ik werk zelf met de Osho Zen tarotkaarten De set kaarten bestaat uit twee delen, de Grote Arcana en de Kleine Arcana. De Grote Arcana bevat drieëntwintig troefkaarten en hebben symbolen en voorstellingen op groot formaat met naam en nummer. De Kleine Arcana telt zesenvijftig kaarten en omvatten vier series van elk veertien kaarten die corresponderen met de vier elementen, water, vuur, lucht, en aarde.

Een tarotlezing met de Zen tarotkaarten laten je in één oogopslag zien wat er op dit moment in je leven speelt. De kaarten onthullen je thema en laten je de verborgen, onbewuste processen zien die in je werken. Een lezing kan veel helderheid brengen in zaken die ‘vast’ lijken te zitten. Mijn speed readings kenmerken zich door liefdevolle confrontatie en humor.

0 reacties

Share This