Halloween waarzegster

In september 2016 werd Spiritainment benaderd voor een wel heel bijzonder Halloween feestje in Amsterdam. Of we een leuke waarzegster in de aanbieding hadden, in gepaste Halloween-outfit. Wij houden wel van een verkleedfeestje dus het antwoord was een volmondig JA! Wij hebben wel een Halloween Waarzegster!

Themafeest Halloween

Eind oktober togen we naar Amsterdam. Eerst brachten we een bezoekje aan een dansfest, daarna vertrok waarzegster Mariyanna naar een mooi grachtenpand in het hartje van Amsterdam. Aldaar was een prachtig verkleed gezelschap vrienden en vriendinnen bij elkaar gekomen om in stijl dit feest met Amerikaanse roots te vieren. Het was een internationaal gezelschap, dat maakt het extra leuk. Want waarzeggen in het Engels? Dat doen we ook!

Halloween waarzegster

De organisatie had een speciale kamer voor ons ingericht. Het hele pand was overigens mooi gedecoreerd, in stijl, met veel spinnen, spinrag, skeletten en andere Halloween-voorwerpen. De grote tafel waaraan we mochten plaatsnemen was griezelig mooi aangekleed. Eén voor één kwamen de gasten – alleen of met hun partner – aan tafel, en legden we de tarotkaarten voor hen. Het gezelschap smulde van de mooie readingen. Eén van de gasten maakte prachtige plaatjes van het geheel, die dit artikel opsieren.

Een avond om niet snel te vergeten

De avond vloog voorbij! Meer dan 30 gasten schoven aan en lieten zich verbazen en verrassen. Halloween was nog nooit zó leuk voor Spiritainment.

Halloween in Nederland

In Nederland wordt tegenwoordig steeds meer aandacht besteed aan Halloween, ofwel Allerheiligen.Dit gebeurt meestal in de vorm van langs de deuren gaan om snoep op te halen. Mensen versieren de huizen en vieren verkleed feest. Ook lagere scholen organiseren zogeheten trick-or-treattocht. In sommige delen van Nederland en België is rond deze tijd het Sint Maarten-feest, waar kinderen met lampionnen en liedjes langs de huizen gaan om snoep op te halen. Ook in Suriname wordt Halloween groot gevierd. In dit land is deze traditie uit de Verenigde Staten overgewaaid. Vooral onder de jeugd is Halloween populair. Lees meer over Halloween op Wikipedia.. 

0 reacties

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Share This