Valentijnsdag entertainment: bijzonder!

In januari 2018 werd Spiritainment benaderd door Anke van Het Idee voor bijzonder en ludiek Valentijnsdag entertainment voor een hip restaurant in Leiden: Lot en de Walvis. Daar wisten wij uiteraard wel raad mee! Er werd gevraagd om een handlezeres in stijl. We waren zo vrij om, zoals we graag doen, mee te denken en te zoeken naar een act die de tongen echt los zou maken. Zo transformeerden we ons Oracle in Red in een ware Valentina, voor liefdesreadings aan de hand van symbolische liefdesvoorwerpen, de handen en de tarotkaarten.

Valentijnsdag entertainment

Het is voor bedrijven vaak een hele klus om klanten te blijven inspireren en verrassen. In Nederland is het fenomeen Valentijsdag nog betrekkelijk nieuw. In de jaren negentig kreeg Valentijnsdag meer bekendheid. Voor

 die tijd probeerde met name de middenstand het feest mee bekendheid te geven maar dat was nog geen doorslaand succes. Door de jaren heen heeft het feest, dat zijn oorsprong in het Vaticaan zou hebben, Nederland alsnog veroverd. Ook het Leidse restaurant Lot en de Walvis wilde haar gasten (veelal koppeltjes) iets bijzonders bieden tijdens deze Dag van de Liefde.

Entertainment restaurant

Het bijzondere restaurant ligt mooi aan de Leidse Haven. Het is een restaurant dat door zijn vintage styling en mooie menukaart een favoriete plek is voor veel Leidenaren. Dat heeft het mede te danken aan het fijne terras dat uitzicht biedt op de Haven van Leiden. Het restaurant was op Valentijnsdag helemaal volgeboekt. De bedrijfsleiding wilde echt wat bijzonders bieden aan de vele gasten en vroeg aan Anke om mee te denken.

Waarzeggen aan de hand van tarotkaarten en handen

Ons Oracle in Red – inderdaad, in haar rode jurk – was een opvallende verschijning die avond. Meer dan 50 gasten kregen een persoonlijk momentje en een blik op de kwaliteiten van de relatie en hunzelf. Dat zorgde voor memorabele momenten, waar soms de ‘monden van open vielen’. Van de organisatie ontvingen we niets dan lof over onze bijdrage. In 3 uur tijd maakten wij van Valentijnsdag een bijzonder moment, waar de gasten nog lang over hebben nagepraat.

Weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen tijdens Valentijnsdag? Neem contact met ons op!

0 reacties

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Share This