Wat is een waarzegster?

‘Wat is een waarzegster?’… het is een vraag die we nog wel eens krijgen. Want voor sommige lezers is het onduidelijk wat ons beroep als ‘waarzegger’ nu inhoud. Houden we ons bezig met de toekomst? Hebben we het over Bruiloften, Baby’s en Begrafenissen? Nee! Wat we wel doen hopen we in deze blog uit de doeken te doen.

Wat is een waarzegster?

Simpelweg gezegd: een waarzegster maakt via een voorwerp (tarotkaart, je hand, je aura) snel contact met jouw essentie. Wat is jouw essentie? Het zijn de natuurlijke talenten waar je mee geboren bent. Het zijn de zaken die jou maken tot wie je bent. Jouw unieke zelf, zeg maar. Door alles wat we meemaken in ons leven (tja, wie heeft er nu geen deuken opgelopen in zijn of haar jeugd) raken we vaak van onze essentie weg. We hebben een studie gekozen die niet bij ons paste of zijn gaan doen wat onze ouders deden. Een waarzegster maakt heel snel contact met jouw essentiële zelf. Een feest van herkenning dus, als je een reading krijgt!

Wat zegt een waarzegster?

Een waarzegster van Spiritainment zal je altijd willen bekrachtigen in je aanwezige talenten. Ze ‘herkent’ deze en spiegelt ze aan je terug. Als wij met een aantal spiritainers op een klus zijn, krijgen we vaak te horen dat ‘je collega dat ook al zei’. Want ja, we zien jou en geven dat aan je terug. En hoe fijn is het als meerdere waarzegsters je bekrachtigen op je talenten!

Wat kan een waarzegster?

Sommige waarzegsters kunnen naast talenten ook invoelen op je gezondheid. Daar doen wij bij Spiritainment niet aan. We gaan ervan uit dat jij zelf verantwoordelijk bent voor je gezondheid. Jouw keuzes van vandaag hebben invloed op jouw toekomst, dus daar gaan wij ons niet mee bezig houden. Uberhaupt is het niet aan onze spiritainers om jou wat dan ook te voorspellen. Wel houden we je graag bij de les en laten je weten hoe je dichter bij je essentie komt. Door bijvoorbeeld niet al je gedachten te geloven die in je hoofd rondmalen.

Is een waarzegster betrouwbaar?

Dat is aan jou om te bepalen. Wij als spiritainers blijven dicht bij onszelf en ‘lezen’ wat er te lezen valt bij jou. In 99 van de 100 gevallen zitten we heeel dicht bij de waarheid. Heb je niet zo’n goed contact met jezelf, dan kan het wel eens voorkomen dat je je niet kunt herkennen in een reading. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij een positieve ervaring bij ons hebt aan tafel en blij en verrast het tafeltje verlaat. Omdat je gezien bent in je essentie en weet wat je kunt doen om NOG gelukkiger te zijn.

Hoe betrouwbaar is tarot?

Laat ik eerlijk zijn. Tarotkaarten zelf hebben geen enkele betekenis, dan de betekenis die de spiritainer eraan geeft. De betrouwbaarheid is dus sterk afhankelijk van degene die de kaarten voor jou schudt en leest. Volg bij het kiezen van een ‘waarzegster’ dan ook altijd je intuïtie. Je gevoel liegt in deze bijna nooit.

Wat is waarzeggerij?

Waarzeggen is aan de hand van voorwerpen, energie of persoonlijke kenmerken, contact maken met de essentie van jouw wezen. Dit zegt Wikipedia over Waarzeggerij… 

Waarzeggen en toekomst voorspellen?

Daar kan ik kort over zijn: daar doen wij niet aan bij Spiritainment. Je bent zelf verantwoordelijk voor het creëren van jouw droomleven. Wel kunnen we aangeven wat er tussen jou en je gedroomde leven staat.

Wat is het verschil tussen een waarzegster en een medium?

Goeie vraag! Een medium fungeert als ‘medium’ tussen de geziene en ongeziene wereld. Een medium kan bijvoorbeeld als doorgeefluik fungeren voor jouw overleden oma of moeder, als de overledene dat ook wil. Het is dus niet zo dat als jij contact met je overleden vader wilt, dat hij zich ook zomaar laat zien via een medium! Een waarzegster maakt contact met jou en je essentie. En wat jij kunt doen om jouw leven zo mooi mogelijk te maken.

Heb je nog meer vragen?

Mail of bel me persoonlijk even!

 

0 reacties

Share This