Komt het nog goed met de AEX?

AEX Future Koers

Komt het nog goed met de AEX? Dat was de vraag die onze staatssecretaris van Financiën stelde aan één van onze entertainers. Ook de compleet linkerhersenhelft gedomineerde wereld staat verbazingwekkend open voor onze aardse manier van spiritualiteit. Het is een idioot drukke tijd, zo net voor de feestdagen. Spiritainment mocht zich verheugen op een enthousiast publiek van een divers pluimage. Zo waren we o.a. te gast bij de Hartstichting, de Reclassering, een grote verzekeraar en bij het ministerie van Financiën. Bijzonder hoe we de mensen mogen raken met ons werk. En fijn te zien dat de wereld steeds meer open staat voor spiritualiteit.
waarzegster aex future koers
Wij voelen dan ook steeds meer wat onze toegevoegde waarde is. Juist in de wereld die draait om het hoofd, waar primair de logica geldt. Daar brengen wij mensen (weer) in contact met hun hart en gevoel, en dat gaat meer dan eens gepaard met hele grote verbazing en soms een traan. Mooi om dat mee te maken. Ik, en met mij mijn collega-entertainers, voelen ons dankbaar dat we dit werk mag doen.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Share This