Een tarot reading op afstand. Kan dat wel?

Reading op afstand – kan dat wel?

Jazeker! Als je van het principe uitgaat dat tijd en ruimte niet bestaan, kan ik met de juiste intentie voor jou, op afstand, de kaarten leggen. Ook dat werkt! Een sessie boeken?
Dat kan hier! 

Tarot reading op afstand

Ondanks dat ik met de tarot werk, vind ik mezelf best een nuchter en geaard mens. Ik had dan ook altijd een gezonde dosis scepsis als het over ‘lezen op afstand’ ging. Daarom deed ik er ook niet aan. Maar geïnspireerd door eenn collega-spiritainer hield ik mijn eerste tarot twitter-spreekuur. Niet met knikkende knieën, wel met nieuwsgierigheid wat er zou gebeuren.

tarot kaartenZouden er wel vragen komen?  En zou het wel werken, als IK een kaart trek voor een ander? Want mijn heilig geloof is dat JIJ de kaart moet trekken voor jou. Maar goed, mijn collega had mij ervan overtuigd dat ik ook voor een ander een kaart kan trekken, als ik me maar concentreerde op de naam en de vraag. Aldus geschiedde. Vraag 1 kwam binnen. Vraag 2 kwam binnen. Een twijfelvraag kwam binnen… En ik, ik trok een kaart per vraag (want 140 tekens voor een antwoord vraagt om bondigheid) en vertrouwde op de uitkomst. Heel gek, al bij het trekken van de kaarten kreeg ik fysieke reacties en kon ik me de kaart al bijna voorstellen. Heel bijzonder. Ik formuleerde de antwoorden in 2 of 3 tweets. De feedback die ik kreeg was louter positief. Zo mag ik mijn skepsis laten varen en leren vertrouwen op het grotere geheel, dat ik ook op afstand een mooie, treffende reading mag doen.

Behoefte aan meer inzicht?

Heb jij behoefte aan de reading op afstand? Weten wat de tarotkaarten voor jou in petto hebben? Inzichten op vragen over werk, wonen of de liefde? Mijn twitterspreekuur heb ik niet meer, maar wel een online winkel|! Boek daar vandaag nog een reading op afstand bij mij. In de shop is je aankoop zo gepiept!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Share This