Ik ga overstag…

Heel duidelijk was ik, toen ik de positie van Spiritainment neerzette in de markt. Strikt voor de zakelijke markt. Toch? Maar op dit moment staan alle richtingaanwijzers richting verbreding van de markt, om de particuliere markt te omarmen. Nu was het al zo dat we meer en meer workshops voor particulieren gingen verzorgen. Maar sinds de Spiritainment-dag voor de Viva (4 feb), een artikel in de plaatselijke krant en radio-optredens begint de particuliere markt meer en meer aan ons te trekken.

Spiritueel Café
En waarom ook niet? Het past prima bij de missie die ik mezelf stelde: Nederland kennis laten maken met zichzelf. En dan maakt het uiteindelijk niet uit hoe en waar en voor hoe. In ieder geval staan er zaterdag meer dan 150 Viva-lezeressen te popelen om zich te laven aan zelfkennis. Mijn hersenen zijn geprikkeld om nieuwe initiatieven op te pakken. Een BewustzijnBeurs staat in de steigers, en zojuist heb ik ons plaatselijke grandcafé Trots warm gemaakt voor een spirituele zondagmiddag.

Spiritualiteit en bitterballen
Precies zoals ik me dat 3 jaar geleden al had voorgesteld. Want als je spiritualiteit dichtbij de mensen brengt, dan wil iedereen ervan proeven! Zoals gezegd: de honger naar zelfkennis is niet te stillen. En wat is er leuker om naast een lekker drankje en bitterbal ook wat zelfkennis tot je te nemen? Dat vind ik dan, natuurlijk.

Wat vind jij van dit idee?

2 Reacties

  1. Myrthe

    Wij houden nu al een jaar maandelijks spiritueel cafe. Een leuk en laagdrempelig initiatief dat afhankelijk van de onderwerpen die we behandelen dan weer vol zit en dan weer niet. Dus ik vind het geen nieuw idee maar wel een goed idee

    Antwoord
  2. Jaine Polderman

    Wat en goed en leuk plan. Mag je dus Trots op zijn. Heel veel succes en natuurlijk kom ik ook als het zover is.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Connected account for the user spiritainment does not have permission to use this feed type.

Try using the big blue button on the "Configure" tab to reconnect the account and update its permissions.

No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Share This