Waarzegster boeken – Boekenbal 2018

1011 Entertainment (spreek uit Ten Eleven Entertainment) was voor haar klant CPNB (Stichting Collectieve Propaganda van het het Nederlandse Boek) op zoek naar passend entertainment voor het 83e Boekenbal. Ze wilden een waarzegster boeken voor dit jaarlijks terugkerende festijn voor de boekenbranche. De Amsterdamse Stadsschouwburg was afgelopen vrijdag 9 maart dé plek om te zien en gezien te worden voor schrijvend Nederland. Want, zoals ras-nar Jort Kelder zegt: “Je hebt vrienden, of je schrijft”. De plek dus voor schrijvend Nederland om uit haar schrijvershol te komen. Met meer dan 2.000 bezoekers, waaronder veel (schrijvende) BN’ers is het The Place To Be. Helaas is het een besloten branchefeestje, waar door de jaren heen een mysterieuze sfeer van drank, dans en geruchten omheen is komen te hangen.

Waar een waarzegster boeken voor het boekenbal

Ze wilden voor één van de ruimtes een waarzegster boeken. Niet geheel binnen het thema (Natuur), maar ja, het trekt altijd bezoekers. De organisatoren hadden binnen het thema een aantal bijzondere acts bij elkaar gezocht. Trijntje Oosterhuis zong een lied (‘Als de liefde niet bestond’, die ik liever uit de mond van Wende Snijders hoor), een aantal 65+ danseressen gaven een mooie show en om 22 uur startte het echte feest. Bezoekers konden gaan schilderen binnen het thema Natuur, lekker gaan dansen of genieten van het gezelschap. Om eens wat anders aan te bieden koos de organisatie ervoor om een waarzegster te boeken met tarotkaarten. De aanvraag kwam via 5 kanalen naar ons toe. Het universum wilde dus graag dat wij erbij zouden zijn. En zo geschiedde het ook. Waarzegster Mariyanna schoof in een mooi gecreëerde waarzegstent aan in de foyer.  

“Dank dat je er was! We kregen veel positieve reacties!”

Niet geheel onterecht de reactie achteraf van een tevreden klant. Meer dan 50 bezoekers (veel in tijgerprint vanwege het thema) schoven kort aan voor een reading met 1 tarotkaart en kregen een persoonlijke noot mee, in de vorm van een korte quote of gedichtje. Schrijvers, dichters en andere creatievelingen verlieten verbaast en verrast de tafel. Het was een magische avond.

Ook een waarzegster boeken?

Neem contact met ons op!

0 reacties

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Share This