Wat betekent Spiritualiteit?

Onlangs hield ik een kleine poll onder mijn Facebookvrienden voor een nieuwe term voor het woord Spiritualiteit. Er kwamen een aantal hele leuke reacties binnen (gevoelsverruiming, hartvergroting, zielsverdieping), maar uiteindelijk vind ik zelf Bewustzijn een hele mooie. En dan met name groei in bewustzijn :-).Spiritualiteit heeft als woord in mijn ogen een slecht imago gekregen. Er hangt een wolk van vaagheid over en daar doen programma’s als Char en Astro-tv geen goed aan. Dat wil ik graag doorbreken, omdat spiritualiteit in mijn ogen over iets heel anders gaat.

Zingeving
Spiritualiteit gaat over zingeving, uitzoeken wie je echt bent, het vinden van inspiratie. Het draait om groei van bewustzijn. Niet voor niets zeg ik altijd: de honger naar zelfkennis is niet te stillen. Want als je weet wie je bent, maak je betere keuzes in het leven. Kun je meer jezelf zijn, authentiek, zoals dat in moderne termen heet. En is de kans op geluk stukken groter.”

Toekomst voorspellen?
Daarom houden we ons als Spiritainmers nadrukkelijk niet bezig met voorspellingen. Dat laten we over aan mediums en paragnosten die zich daaraan willen wagen. Want ook een medium is maar een mens en kan beelden fout interpreteren. We gaan voorzichtig met mensen om, omdat mensen de neiging hebben om veel op te hangen aan hetgeen we zeggen. Daarom doen we ook niet aan Baby’s, Bruiloften en Begrafenissen.

Ervaren hoe wij dit vorm geven? Neem dan vooral eens contact met ons op!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Share This