Crisis – kiezen voor zekerheid?

Vorige week was Spiritainment te gast bij een internationale netwerkclub in het midden des lands. We mochten de aftrap van het nieuwe jaar verlevendigen met een ‘kijkje in 2013’. Samen met medium Elayne ging ik op pad. Ik las de tarotkaartjes, Elayne de visitekaartjes.

Netwerken op niveau
Het was netwerken op hoog niveau. Niet alleen werkten we op de 30e verdieping met een adembenemend uitzicht, maar ook de club bestond uit directeuren en managers. Volk waar ik me thuis bij voel :-). Natuurlijk waren de dames in het gezelschap er als de kippen bij voor een kijkje in het nieuwe jaar. De heren wat meer schoorvoetend, maar wilden zich toch vooral niet laten kennen… want wie durft er nu ‘nee’ te zeggen tegen deze charmante dames.

Opvallend
Wat ons opviel bij de reading was dat de meeste ondernemers toch kozen voor financiële zekerheid in deze tijd van ‘ons aangeprate’ crisis. Zekerheid boven het volgen van hun passie. Heel grappig dat zowel ik als Elayne dat heel duidelijk kregen, via de kaartjes.

Bewijs
Dat bewijst dan toch maar weer eens de waarde ons werk. Ongeacht welke methode je kiest om iemand te lezen, komt er veelal dezelfde informatie uit. Mooi is dat toch. Voor deze groep mensen ging het over het sluiten van compromissen in deze financieel uitdagende tijd…. Aan ons hen eraan te herinneren vooral trouw te blijven aan hun passie, en niet te kiezen voor zekerheid. Want zeker… is niets. Alleen dat we ooit een keer doodgaan.

Toch?

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Share This