Toeval bestaat niet… (en de kaarten bewijzen het)

Deze week mocht ik als Wandelende Waarzegster weer eens op pad. Peak4 huurde mij in om het event hun klant – een grote financiële dienstverlener – op te leuken in Paradestijl. Dat is wel aan mij toevertrouwd.

Locatie om te zoenen
Plaats van handeling was Villa Augustus in Dordrecht, een werkelijk sprookjesachtige setting, temidden van een industrieel en suburban omgeving. Een oude watertoren tot hotel omgetoverd, met daarbij een moestuin die de ingrediënten voor het restaurant levert. Dat deed mijn groene hart sneller kloppen.

Showtime
Om 18 uur was het zover: Showtime! Samen met karikatuurtekenaar Herman en muzikaal duo betraden we de kas. Zonder na te denken stapte ik op de dames en heren af en nodigde hen uit een tarotkaart te trekken. Heel toevallig – ach, toeval bestaat niet – trokken de eerste 3 mensen dezelfde kaart: Participation. Samenwerken, de handen ineen slaan. Van je veilige eiland af. En nog gekker, die avond werd de kaart, in een gezelschap van ruim 35 mensen, minstens 8 keer getrokken! Het thema van de bijeenkomst was mij in ieder geval helder. Dat werd nog eens bevestigd door 1 van de deelnemers, die triomfantelijk zei: “precies daar ging deze heisessie over”. Ik zeg gekscherend wel eens: “I hate being right”, maar in dit geval kon ik zo genieten van de kracht van de tarotkaarten!

Ook eens de kracht van de tarotkaarten ervaren op een heidesessie met je team? Neem contact met ons op!

0 reacties

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Share This