Toekomst voorspellen – liever niet!

Kun je de toekomst voorspellen met kaarten?

Nee, daar ben ik heel stellig in. Beslissingen die jij vandaag neemt hebben namelijk een grote invloed op de toekomst. Een medium ziet dan ook niet meer dan mogelijkheden. Dus de toekomst voorspellen met kaarten? Daar doen wij als spiritueel entertainers niet aan. Spreekwoordelijk blijven we weg bij Bruiloften, Baby’s en Begrafenissen 🙂 Wat we wel doen? Magisch mooie momenten creëren voor de gasten van je evenement, met behulp van de tarotkaarten, speelse voorwerpen of koffiedik.

Dat gaat dan bijvoorbeeld als volgt…

De afgelopen dagen was ik als tarotiste Mariyanna te gast bij een importeur van hifi-accessoires. In het kader van het jaarlijkse open huis verraste ik bezoekers (inkopers) met een tarotlezing. Helemaal van een leien dakje ging dat niet. Waar normaliter een rij gretige mensen (vooral vrouwen) voor mijn tafel heb staan, mocht ik nu blij zijn als ik iemand naar mijn tafel kon ‘lokken’… Een bijzondere ervaring voor mij…

Toekomst voorspellen met kaarten

Veel van de heren hadden hun bedenkingen: “ik wil mijn toekomst niet weten” hoorde ik vaak. Maar die vertel ik ze ook helemaal niet. Die kan ik niet zien in de kaarten, en dat wil ik ook niet eens, omdat ik er heilig van overtuigd ben dat er zoiets bestaat als een vrije wil. “De toekomst, die maak je zelf”, is dan ook mijn gevleugelde uitspraak. Ik gebruik mijn kaarten om mensen te laten zien wie ze zijn, waar ze mee bezig zijn in het ‘hier en nu’ en problemen te verduidelijken.

Verleden Heden Toekomst Tarot

Toch vinden gasten het altijd leuk om een sneak peak in de toekomst te krijgen. Dan leg ik de Verleden Heden Toekomst tarot voor ze. Drie kaarten die dan heel snel aangeven waar iemand ‘uithangt’ en wat de mogelijke kansen zijn voor de toekomst. Kansen he? Want het is een vrije keuze of je een kans verzilvert. Een Verleden Heden Toekomst tarot legging brengt snel meer helderheid in een situatie.

Het Char-effect

Wat dat betreft moet ik als ‘moderne waarzegster’ (die term gaat me steeds meer tegenstaan) opboksen tegen de vooroordelen die mensen hebben tegen zweverige zaken. En ergens is dat ook niet vreemd, want ik loop zelf ook niet zo warm voor de ‘mystiek’ van Astro-TV en de Chars van deze wereld. Natuurlijk, ze brengen zeker iets voor de mensen die zoeken naar troost of een liefdevol woord, maar een kijk in de toekomst met aanverwante voorspellingen: daar waag ik me niet aan, en dat is in mijn optiek ook niet verantwoord en ethisch.

Toekomst voorspellen liefde…

En dan blijft het soms bijzonder welke antwoorden mensen graag van je willen hoor. Bijvoorbeeld de toekomst voorspellen liefde… want wanneer staat die leuke man nu eens voor mijn neus? Ook daar heb ik helaas nooit een antwoord op. Want als jij niet open staat voor de lierde, dan kun je lang wachten 🙂

Gezien worden

Wat me opvalt bij de meeste gasten die aan mijn tafel schuiven is dat ze altijd weer verbaasd en verrast zijn als iemand zo ‘door ze heen kan kijken’. Dat ze gezien worden. En dat is toch waar elk mens naar verlangd, om gezien en bevestigd te worden in zijn bestaan en de beschikbare talenten. Daar sta ik voor.

Aardse spiritualiteit

Dat is ook waar ik, en de geweldige andere spiritueel entertainers waar ik mee mag werken, ons in onderscheiden. We brengen de boodschap (die we opmaken uit de kaarten, handen, aura of het gezicht van de gasten) op een open, luchtige en positieve wijze, zodat mensen lichter en blijer de tafel verlaten. Opgelucht en soms ook geraakt. Dat mag, want De Waarheid (voor elk mens persoonlijk natuurlijk) doet soms pijn. Ontnuchterend en verhelderend. En dat is dan ook de bijzondere meerwaarde van het Spiritueel Entertainment. Niks zweverigheid, maar direct, open en heel bijzonder.

Benieuwd wat een wandelende waarzegster kan betekenen op jouw evenement? Ook eens een Verleden Heden Toekomst tarot legging meemaken?

Neem dan vandaag nog contact met ons!

2 Reacties

 1. Carola - Co Solo

  Hi Mariyanna,

  Wat een leuke blog! Open en eerlijk. En ook nog eens verhelderend. Wellicht helpt dit bedrijven over de drempel. Wij werken namelijk heel graag met jou en jouw spiritainers samen. Jullie brengen uniek entertainment, met inhoud en met respect voor de gast.

  Ik hoop je dan ook weer snel te ontmoeten tijdens een evenement!

  Hartelijke groet,
  Carola

  Antwoord
 2. Rene

  Whahahahaa… yep… bijzonder bedrijf, bijzondere mensen…
  Maar uiteindelijk net zo transparant als “gewone mensen”…

  Gr,RG

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Share This